Event- och kundkoordinator

Event- och kundkoordinator

Om tjänsten
Som event- och kundkoordinator kommer du att arbeta på Södertälje City med varierande arbetsuppgifter och få möjligheten att driva ett flertal parallella aktiviteter samt leda egna projekt. I din roll som koordinator kommer du bland annat ansvara för att vårda kontakter med diverse kunder inom B2B, medlemsföretag, partners och sponsorer. Du kommer att få arbeta som ansiktet utåt och få möjligheten att berätta om organisationen för nya kunder för att skapa en förståelse för kunden om hur företagets behov ser ut och försöka inrätta nya samarbeten. Du kommer att arbeta på plats i Södertälje.

I din roll som event- och kundkoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
 • Återbesöka medlemmar och aktivera medlemsförmåner
 • Jobba för att utveckla organisationens utbud av mervärden
 • Aktivt arbeta för att värva nya kunder och samarbetspartners inom B2B segmentet
 • Planera och genomföra diverse evenemang och aktiviteter
 • Planera och organisera interna företagsevent
 • Vara en kravställare för evenemang när organisationen tar in underleverantörer
Om dig
Vi söker dig som är väldigt relations- och samarbetsorienterad och som använder din kreativa förmåga och drivkraft för att uppnå goda resultat. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi tror att du kan beskriva dig själv som en väldigt affärsorienterad och ser till att saker blir gjorda. Vidare är du väldigt driven och beslutsam men samtidigt prestigelös och har en förmåga att arbeta i ett snabbt tempo.

Viktigt för tjänsten är:
 • Kommunikativ och utåtriktad. Du har lätt att knyta nya kontakter och god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Kan ha flera projekt i gång samtidigt och har en förmåga att prioritera bland dessa
 • En eftergymnasial utbildning/YH-utbildning inom relevant område är meriterande
 • Erfarenhet inom affärsutveckling, sälj- och eventkoordinering
 • Erfarenhet av projektledning
 • Intresse för handel, besöksnäring och dess olika trender är meriterande
Om Södertälje City
Södertälje City är en förening och samverkansplattform bestående av näringsidkare, fastighetsägare, kommun och många andra företagare.

Vårt uppdrag är att aktivt öka platsens attraktionskraft, fungera som bollplank åt näringsidkarna/företagarna, föra löpande dialog med kommun och näringsliv för att ständigt utveckla och öka tillgängligheten samt arbeta för en levande stadskärna.

Vi har nära kontakt med våra medlemmar och informerar om nyheter med mera. Vi anordnar konserter, evenemang och aktiviteter för att Södertälje ska vara en rolig plats att besöka. En mötesplats med bra utbud som erbjuder mångfald och puls.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Deni Ilic via deni.ilic@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.