Erfaren Rekryterare till Pontoon på Ericsson i Kista

Erfaren Rekryterare till Pontoon på Ericsson i Kista

Har du ett stort intresse för att utvecklas inom området rekrytering/personbedömning och vill jobba i en internationell miljö? Vill du arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor för att tillsammans uppnå bästa möjliga resultat? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten
I din roll som Rekryterare på Pontoon kommer du att arbeta tillsammans med kollegor i en internationell miljö på Ericsson i Kista. Att arbeta med rekrytering för Ericsson innebär att du kommer vara ansvarig för hela processen från ax till limpa. Vidare kommer du att arbeta med search och screening av kandidater.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta brett inom hela företaget för att säkerställa korrekt bemanning och utveckling av de processer som stödjer och styr HR- arbetet. Du kommer att ha ett nära samarbete med beställande chefer och övriga HR funktioner inom Ericsson. Ericsson står inför en utvecklingsfas och du kommer att rekrytera specialistkompetenser främst inom tjänstemannasektorn med tonvikt på ingenjörer inom Telecom, IT och artificiell intelligens.

I din roll som Rekryterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Säkerställa kravprofil, annonsering samt search i olika kanaler/sökmotorer
 • Urval, telefonintervju/videointervju, analys av personlighetstester och djupintervju
 • Personbedömning och konsultation med beställande chefer
 • Löneförhandling och tillsättning
Om dig
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå och några års arbetslivserfarenhet inom rekrytering. Din tidigare erfarenhet av arbete med rekrytering och search ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Har du jobbat inom IT, telecom är det meriterande. Du är duktig på att prioritera mellan dina åtaganden och på att ta dina uppgifter i mål.

Som person är du utrustad med ett stort mått strukturerat arbetssätt, professionalism, ödmjukhet och tålamod. För att trivas i rollen och gruppen ska du ha lätt för att samarbeta, koordinera och prioritera arbetsuppgifter. Du är positiv till förändringar och du tycker om att tänka nytt. Då rollen bygger på mycket kontakter både externt och internt ser vi att du är utåtriktad och kommunikativ med en förmåga att bygga relationer med människor på alla nivåer. För att lyckas i rollen krävs det att du trivs med variationen av operativt och strategiskt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
 • Erfarenhet av sourcing och hanterar LinkedIn och andra plattformar
 • Flytande i svenska och engelska
 • Eftergymnasial utbildning inom HR eller arbetserfarenhet inom området
 • Erfarenhet av att arbeta administrativt och med service
Du kan arbeta som underkonsult eller som fast anställd.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vi letar efter personer för både fast anställning och som konsult.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Peder Andersson via peder.andersson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via 08-100 500.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekrytering, Rekryteringskonsult, Rekryterare, Senior Rekryterare, Pontoon, Ericsson, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.