Erfaren HR-konsult till Svergies Utbildningsradio!

Erfaren HR-konsult till Svergies Utbildningsradio!

Vi söker en erfaren HR-konsult till Sveriges Utbildningsradio. Har du erfarenhet av brett HR-arbete sedan tidigare? Har du dessutom ett intresse för kompetensutveckling, lönebildning och arbetsrätt? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som HR-konsult på Sveriges Utbildningsradio kommer du ingå i ett team om 4 medarbetare där du rapporterar direkt till HR-chefen. I din roll som HR-konsult kommer du självständigt driva och ansvara för projekt i hela HR-området med fokus på kompetensutvecklingsprocesser. Du kommer arbeta med att kvalitetssäkra och bygga upp rollbeskrivningar tillsammans med ett urval medarbetare där du agerar projektledare. Du kommer även vara delaktig i mindre HR projekt på Sveriges Utbildningsradio.

I din roll som HR-konsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Projektleda arbetet med kvalitetssäkring och förankring av rollbeskrivningar enligt etablerad workshopmetod
  • Bistå i arbetet med framtagande av en målsamtalsprocess
  • Bistå HR-avdelningen med brett HR stöd utifrån behov
Om dig
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning samt 5-10 års arbetslivserfarenhet från brett HR-arbete. Du har erfarenhet av att självständigt driva och genomföra HR projekt. Ditt intresse och din specialistkompetens finns inom kompetensutveckling, lönebildning och arbetsrätt. Du har goda kunskaper i svenska. Du behärskar Officepaktetet väl och har även goda kunskaper i Office 365.

Vidare ser vi att du har en god helhetssyn och kan arbeta självständigt. Du har en god förmåga att starta, driva och slutföra uppdrag. Det är av stor vikt att du trivs med att arbeta brett med allt från enklare arbetsuppgifter till uppgifter som innebär stort eget ansvar. Din känsla för service är god och ditt arbetssätt är konsultativt. Eftersom UR strävar efter ökad mångfald söker vi dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. Meriterande för tjänsten är kunskaper i teckenspråk.

Viktigt för tjänsten är:
  • Relevant högskoleutbildning
  • 5-10 års arbetslivserfarenhet från brett HR-arbete
  • Erfarenhet av att självständigt driva HR-projekt
  • Ett konsultativt arbetssätt och god serviceförmåga
  • Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om uppdragsgivaren
Sveriges Utbildningsradio, UR, utgör tillsammans med Sveriges Television och Sveriges Radio svensk public service. UR är sedan länge den största enskilda aktören inom det växande svenska utbildningsområdet. UR är i en spännande utvecklingsfas och digital transformation. UR är omkring 250 personer som arbetar i ljusa fina lokaler på Gärdet.

Om anställningen
Tjänsten som HR-konsult är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 12 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Linnéa Nyström via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR-konsult, HR, HR-projekt, kompetensutveckling, arbetsrätt, Sveriges Utbildningsradio, Adecco.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.