Employer Branding Specialist till Ericsson/Pontoon

Employer Branding Specialist till Ericsson/Pontoon

Är du relationsorienterad och tycker om att hitta nya talanger? Är ditt glas alltid halvfullt och tycker du om måndagar precis som vi?
Vi söker dig som brinner för kandidatupplevelsen, gillar att planera och genomföra events och är passionerad!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i Ericsson´s Svenska Employer Branding & Employee Experience Team med att driva aktiviteter för att attrahera, rekrytera och behålla innovativa, passionerade och engagerade individer. Vi arbetar målinriktat med att stärka vårt varumärke som arbetsgivare genom stora mängder av initiativ mot våra målgrupper. Du kommer att vara en viktig spelare i kärntruppen och för att lyckas i rollen söker vi en positiv, inspirerande, förtroendeingivande idespruta som kan planera och exekvera små och stora event med ett leende på läpparna. Du måste vara duktig på att bygga relationer i den här rollen, både internt liksom externt.

Rollen kommer att interagera med barn liksom ledningspersoner och du behöver med bravur kunna navigera i en stor matrisorganisation. Du kommer bla annat driva studentrelationer i Sverige så en förståelse för Svenska Universitet är meriterande. Vi är ett litet agilt team som är mycket prestigelöst. Vi pratar gärna och mycket men det är resultat och agerande som avgör om man lyckas i den här rollen. Powerpointriddare undanbedes. Vi tror att du har ett par års arbetserfarenhet och är nyfiken på livet.

Rollen kommer att innbära en del resor i Sverige periodvis, och en del udda arbetstider under veckodagarna. Arbetet är mycket fritt och varierande.

Exempel på arbetsuppgifter:
Driva aktivering mot
Experienced/Young Professionals, New Grads och Pre-Uni.
Summer interns, examensjobb, tekniksprångare samt praktikanter
Ericsson anställda
Externa Samarbetspartners
Hantera och driva externa och interna events.
Bygga relationer och arbetssätt som stöttar ovan.

Om dig
Vi tror att du är en positiv och utåtriktad person med mycket energi och god förmåga att prioritera vid deadlines och arbeta under press. Rollen är mycket utåtriktad och du måste vara nyfiken på människor och bekväm med att tala inför andra.

Du är en noggrann och skicklig administratör som trivs med både självständigt arbete och samarbete i ett team. Du har troligtvis avslutat studier på Universitet eller högskola och har gärna ha några års erfarenhet inom marknadsföring, försäljning eller inom servicesektorn Engagemang inom studentkår eller föreningsliv är meriterande.

Om anställningen
Du kommer i den här tjänsten att vara anställd av Pontoon som har ett outsourcing avtal med Ericsson som innefattar Rekrytering och Employer Branding funktionen. Pontoon/Ericsson har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.