Ekonomiassistent till Eversheds

Ekonomiassistent till Eversheds

Nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund Eversheds med placering mitt i centrala Stockholm på Strandvägen 1. Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom med kunskap i Visma Business och ser gärna att du har arbetat i liknande roll tidigare.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du tillhöra ekonomiavdelningen på Eversheds som idag består av ett team på fyra personer. Du kommer främst arbeta med fakturering och sammanställa rapporter. Ansvara för uppläggning av nya klienter och ärenden, det kommer även förekomma visst arbete med bokföring. Leverantörs- och kundreskontra samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

I din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Fakturering.
  • Uppläggning av nya klienter och ärenden.
  • Leverantörs- och kundreskontra.
Om dig
Vi söker dig som är gymnasieekonom med några års erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning. Har du tidigare arbetet i Visma Business ser vi det som en fördel. Vidare ser vi att du som person är noggrann i arbetet, har lätt för att samarbeta och är serviceminded.

Eftersom stor del av arbetet sker på engelska är goda kunskaper i engelska såväl i skrift som i tal en förutsättning.

Viktigt för tjänsten är:
  • Serviceminded.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Tidigare erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med start den 1 december. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Eversheds.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Randa Melko via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, Ekonomi, Stockholm, Eversheds, Adecco.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.