Ekonomiassistent inom kundreskontra till företag i norrort

Ekonomiassistent inom kundreskontra till företag i norrort

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta självständigt med kundreskontra? Är du dessutom en prestigelös och snabblärd person med förmåga att ta egna initiativ? Då har vi på Adecco ett uppdrag för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att ingå i ett dynamiskt och kompetent team med högt i tak och mycket hjärta. Här ansvarar du för att administrera ekonomin gällande bland annat kundreskontra, fakturering och orderhantering. Du får en nyckelroll på ett spännande bolag med framåtanda där den ena dagen aldrig är den andra lik. Du kommer att rapportera till redovisningschefen och hanterar ekonomiska göromål som exempelvis:
  • Fakturering
  • Orderhantering
  • Bokningar av inbetalningar samt skicka påminnelser om nödvändigt
  • Avstämningar
  • Rapportering
Vem trivs här?
Du som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, gärna på ett internationellt bolag är rätt person för det här uppdraget. Har du dessutom en högskoleutbildning inom ekonomi ses det som meriterande. Som person ser vi att du är orädd och vetgirig, kan agera proaktivt samt har lätt för att lära. Har du även ett socialt, positivt sinnelag samt är en flexibel och noggrann person som inte är rädd att ta för dig är du rätt person för detta uppdrag!

Viktigt för tjänsten:
  • Erfarenhet av kundreskontra
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen

Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anders Lindén via 0200 - 22 22 22.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent , Redovisningsassistent , kundreskontra , norrort , fakturering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.