Eaton söker en Servicetekniker

Eaton söker en Servicetekniker

Har du elteknisk utbildning och erfarenhet? Är du resultatdriven, kommunikativ och drivs av förändring? Då kan tjänsten som servicetekniker på Eaton vara rätt tjänst för dig.

Om tjänsten

I rollen som Servicetekniker ser vi att du kommer att erbjuda en förstklassig service av Eatons installerade produkter. Vi är ett globalt företag och marknadsledande i Sverige med ett av det största serviceteamet.

Vi ser med fördel att du bor i Stockholmsområdet men möjlighet till hemmakontor finns om man bor utanför Stockholm.

Att arbeta som servicetekniker hos oss är utvecklande och roligt då man ständigt arbetar med den nya tekniken, arbetar med tydliga processer och har många spännande kunder. Eatons produkter är verksamhetskritiska och våra kunder är te x inom sjukhus, flygledartorn, datahallar och inom det militära, vilket kräver att du är trygg och säker i din roll och arbetar på ett professionellt sätt.

Vi satsar på dig och tillhandahåller en gedigen introduktion och individuell utvecklingsplan med utbildningar som tjänsten och produkterna kräver. Efter c:a 1 år som servicetekniker ingår man i ett jourservice team där man går på ett rullande schema och är i jour dygnet runt .

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Installation av nya system och ge utbildning till kund
 • Erbjuda en kostnadseffektiv service gentemot våra kunder
 • Förebyggande underhåll och kontrollmätningar på produkten
 • Felsökning och reparationer
Om dig

Vi söker dig som är som har en elteknisk bakgrund genom relevant utbildning och har arbetat ett par år inom området . Eftersom manualer och dokumentation av produkterna är på engelska ser vi att du behärskar språket väl. Du ser positivt på att resa och besöka våra kunder i hela Sverige samt att sova borta på hotell flera nätter per år.

Som person är du resultatdriven, serviceminded och trygg i din roll. Vi ser gärna att du har intresse av försäljning och då rollen innebär att vara konsultativ och lösa kundens problem samt att vara lyhörd för deras behov.

Viktigt för tjänsten är:
 • Utbildning och erfarenhet inom elteknik
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • God samarbetsförmåga men också självgående och förändringsbenägen
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Eaton

Eaton´s elverksamhet är globalt ledande med expertis inom kraftdistribution och kretsskydd, avbrottsfri kraft, styrning och automatisering, belysning och säkerhet, konstruktionslösningar och kopplingsenheter, lösningar för tuffa och farliga miljöer samt tekniska tjänster. Eaton är genom sina globala lösningar utrustat för att svara på de viktigaste utmaningar inom strömhantering som vi har idag.

Eaton är verksamt inom krafthantering och hade en omsättning på 20,4 miljarder dollar 2017. Vi levererar energisparande lösningar som hjälper våra kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft på ett säkert och hållbart sätt. Eaton arbetar för att förbättra livskvaliteten och miljön genom användning av tekniska lösningar och tjänster för krafthantering. Eaton har cirka 96 000 anställda och bedriver försäljning i över 175 länder. I Sverige har Eaton 50 anställda med huvudkontor i Kista och omsätter c:a 340 miljoner. För mer information, besök www.eaton.com .

Eaton erbjuder dig
 • Möjligheten att bli en del av ett team som präglas av laganda som tillsammans arbetar för att nå företagets mål.
 • Våra värderingar och kulturen säger vilka vi är-både individuellt och som organisation vilket man ser direkt i hur vi arbetar varje dag genom vår affärsmässighet.
 • Globalt företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter med vidareutbildningar.
 • Förmåner såsom; Tjänstebil, friskvårdsbidrag, rikskuponger, fri parkering vid arbetsplatsen, Benify rabatter m.m
 • Fast lön + Bonus
Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten senast den 23e juni genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sabina Sjögren 08-587 512 77.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sabina Sjögren
Telefon 08-587 512 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.