Early Careers Project Lead till Mondelez

Early Careers Project Lead till Mondelez

Är du kommunikativ och gillar att röra dig både internt och externt inom organisationer? Vill du vara med från start och skapa förutsättningarna för att hitta Mondelez nästa stjärnor? Kan du se vart någons fulla potential kan göra mest nytta? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Early Careers Project Lead så kommer du vara med och bygga upp studentprogram för Mondelez Sverige. I projektet ingår det att definiera uttänka roller, skapa annonser och se till att fokus riktas mot rätt kanaler på centrala universitet. Du kommer även närvara på karriärmässor på universitet, delta i rekryteringar samt intervjua intern personal för att arbeta utifrån vårt behov. I din roll så ingår mycket kontakt med andra människor så det är av stor vikt att du är kommunikativ. Kontoret ligger i Upplands Väsby

I din roll som Early Careers Project Lead kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära
  • Utveckla Mondelez employer branding i Sverige
  • Skriva annonser och publicera de på rätt kanaler
  • Skapa byggstenarna för vårt studentprogram
  • Överse rekrytering av Mondelez framtida stjärnor
  • Interna intervjuer med seniora ledare
Tjänsten som Earl Careers Project Lead är ett konsultuppdrag med start omgående. Tjänsten sträcker sig lika länge som projektet, vilket vi tror är ca 1 år. För rätt kandidat så är denna tjänst en väg hos oss på Mondelez.

Om dig
Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning och har arbetat några år. Gärna inom ett HR relaterat yrke. Du är flytande inom både engelska och svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av employer branding.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kunna ta initiativ
  • Intresserad av employer branding
  • Kunna arbeta självständigt
  • Erbjuda kreativa lösningar
  • Vara driven
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Mondelez
Mondelez är en amerikansk multinationell livsmedelskoncern inom bland annat konfektyr, mejeriprodukter och livsmedel. Företaget bildades 2012 i samband med en delning av företaget Kraft Foods. Vid fabriken tillverkas kaffe av bland annat märkena Gevalia och Maxwell House. Andra varumärken i Sverige är bland andra Aladdin, Marabou, O´boy, Non stop, Toblerone, Daim, V6 Junior och Milka samt Philadelphia.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jesper.jenefjard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mondelez, Adecco, Employer Branding, future stars, Career, Opportunity,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.