Driven löneadministratör till framtida konsultuppdrag

Driven löneadministratör till framtida konsultuppdrag

Är du en strukturerad och initiativtagande löneadministratör som söker ett uppdrag i en spännande miljö? Vi på Adecco söker nu en erfarna löneadministratörer till framtida uppdrag i Stockholm!

Om tjänsten
Som löneadministratör kommer du att ansvara för stora delar av löneprocessen. I arbetet kommer du att ställas inför spännande uppgifter med stort ansvar och många utvecklingsmöjligheter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Bereda, sammanställa samt betala ut löner för tjänstemän och kollektivanställda
  • Ta fram statistikunderlag, bl.a. sjukfrånvaro samt flex-och övertid.
  • Semesterlöner
  • Administrera reseräkningar
Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Är du dessutom en noggrann, ansvarsfull och social person kommer vi ha ett uppdrag som kan utmana dig och ge dig nya kunskaper. Trivs du med att arbeta både självständigt och i team med syftet att driva och utveckla de personaladministrativa processarna framåt kommer du trivas hos oss.

Viktigt för tjänsten:
  • Goda systemkunskaper
  • Erfarenhet av hela löneprocessen
  • Gärna arbetat med lön i större volymer
Om ansökan
Detta är en proaktiv annons. Det innebär att du skickar in din ansökan så att vi har möjligheten att matcha din profil mot framtida uppdrag. Om du är intresserad så rekommenderar vi dig att söka omgående så att vi kan presentera din profil till framtida kunder. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Kontakta rekryteringsansvarig Fanny Sandegren via fanny.sandegren@adecco.se
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.