Dinbox söker lagerarbetare!

Dinbox söker lagerarbetare!

Har du erfarenhet från lager? Har du truckkort A+B ? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Dinbox är ett produktbolag på drygt 50 medarbetare som bryter ny mark på en annars traditionell marknad. Som utvecklare och producent av uppkopplade fastighetsprodukter är ambitionen att förenkla och förbättra vardagen för alla som bor och arbetar i flerbostadshuset. Dinbox har växt kraftigt de senaste åren med en markant ökad försäljning och söker nu därför efter en person som tillsammans med övrigt lagerteam vill vara med och utveckla vår lagerverksamhet och fortsätta växa med oss.

Om tjänsten
Som lagerarbetare på Dinbox i Spånga kommer du primärt att arbeta med plock och packning av leveranser, truckkörning samt viss montering kan även förekomma vid behov samt kabeldragning av produkter. Då våra produkter ofta är digitala ser vi med fördel på om du har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter, men även med ett tekniskt intresse kommer du långt.

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Plock och packning
  • Viss montering
  • Kabeldragning
Om dig
Du är en positiv och ansvarstagande person som inte rädd för att ta tag i saker och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du tycker om praktiskt arbete och arbetar gärna med digitala eller tekniska produkter. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och är mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du har också en god fysik, eftersom tunga lyft kan förekomma. Arbetsider är 8-17, mån-fre.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort A+B (krav)
  • Erfarenhet av truckkörning på ett lager (krav)
  • Viss teknisk kompetens och eller intresse, antingen från utbildning eller erfarenhet av tekniska produkter.
  • God förståelse i svenska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som lagerarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Heed via 0736-847362

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, lagerarbetare, Spånga, industri,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.