Customer Support till Atlas Copco

Customer Support till Atlas Copco

Om tjänsten
Som Customer Support kommer du att arbeta med att ta emot samtal och förfrågningar från befintliga kunder och partners, hitta lösningar på komplexa utmaningar och ansvara för att kundärenden blir lösta inom utsatt tid. Du kommer arbeta administrativt i form av registrering av säljorder, reklamationer och enklare masterdata, samt agera kontaktyta mot både kunder, leverantörer och interna funktioner. Vidare kommer du stötta säljare genom att ta fram information gällande produkter, ledtider, prisfrågor etc., och agerar kravställare mot leverantörer i dessa frågor. Du kommer även hantera frågor gällande enklare teknisk support gällande produktsortimentet. Allt detta utförs med kunden i fokus och en ambition att bygga och stärka långsiktiga relationer till våra kunder och samarbetspartners.

Tjänsten som Customer Support är ett konsultuppdrag med start omgående med placering i Sickla. Initialt är uppdraget på 1,5 år men för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund.

Om dig
Vi söker dig som tidigare jobbat med kundtjänst och har ett intresse för teknik. Du är administrativt lagd och tar gärna på dig mer komplexa problem för att lösa dessa. Din drivkraft är att ge en högkvalitativ service till kunder och du är en flexibel lagspelare. Du behöver vara lyhörd, serviceinriktad, kommunikativ och organiserad då du kommer ha flertalet öppna ärenden åt gången och driver på dessa för att komma till lösningar. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har en god vana av att jobba i affärssystem, gärna olika SAP-system. Har du tidigare arbetat med försäljning är detta meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Moa Lardner via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Customer Support , Customer Service , Kundtjänst , Kundservice , Industri , Produktion , Adecco , Kundtjänstmedarbetare , säljsupport
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.