Customer Service Representative Junior

Customer Service Representative Junior

Vi söker nu en Customer Service Representative Junior för ett konsultuppdrag till ett läkemedelsbolag i Kista. Uppdraget är heltid och sträcker sig 6 mån med möjlighet till förlängning.

Om tjänsten

Du kommer att bli en del av hempatient-teamet där en stor del av ditt arbete sker via telefon och mail. Du kommer att arbeta mycket med kundkontakt och en stor del av kunderna är äldre personer.

Om dig

För att passa in i rollen så bör du ha följande egenskaper och kvalifikationer:
  • Kunna hantera att arbeta i en stressig miljö
  • Klara av att ha flera öppnade ärenden igång samtidigt
  • Erfarenhet av logistik och orderhantering
  • Kundtjänstvana
  • Erfarenhet av vården
  • Flytande svenska både i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska
  • Datorvana av framförallt Outlook
  • Har du arbetat i ett orderhanteringssystem tidigare är det meriterande
  • Det är meriterande om du har en utbildning inom logistik/försäljning eller inom vård, ex. som undersköterska
Om anställningen

Tjänsten som Customer Service Representative Junior är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående, 6 månader med möjlighet till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare:

Cecilia Larzon

cecilia.larzon@modis.se
073-684 77 67
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.