Controller till myndighet i Södertälje

Controller till myndighet i Södertälje

Är du en Controller med erfarenhet från arbete inom myndighet/offentlig sektor ? Drivs du av att arbeta med analys- och strategiarbete men kan även uppskatta rent operativa moment? Vi på Adecco söker nu en Controller till en myndighet i Södertälje för ett uppdrag med start omgående.

Om tjänsten
Som Controller på arbetar du med ekonomi- och verksamhetsstyrning. Du har en viktig roll som stöd till kontorets områdes- och enhetschefer i arbetet med ekonomiska uppföljningar, prognosarbete, analyser och budgetarbete. Ditt arbete knyter an till kommunens mål- och budgetprocess med det grundläggande perspektivet en God Ekonomisk Hushållning. I rollen ingår även att medverka i olika arbetsgrupper och projekt på kontoret.

Om dig

För att vara aktuell för rollen som Controller ser vi att du har följande kvalifikationer:
  • Högskoleutbildning med inriktning ekonomi, gärna redovisning
  • Goda kunskaper inom redovisning
  • Minst två års erfarenhet av att arbeta som controller/ekonom inom kommunal verksamhet
  • Erfarenhet från att driva förbättringsprojekt
  • Arbetat i ERP (Agresso är meriterande)
  • Goda kunskaper i Officepaketet och då främst Excel.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift vilket är en förutsättning för arbetet.
Som person är du van att ta ansvar och du driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är engagerad och kreativ med vilja att åstadkomma förbättringar. Du är strukturerad och strategisk genom att tänka övergripande och se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut. Vi värdesätter samarbetsförmåga högt, där du har en social förmåga att lätt etablera och vidmakthålla goda samarbeten såväl inom som utanför organisationen. För att lyckas förstår du ekonomiska samband och du har en god pedagogisk förmåga att förklara dessa för andra.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Anders Lindén via anders.linden@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Ekonomi Controller Södertälje Statlig myndighet Agresso
Mer info
Kontaktperson Anders Lindén
Telefon 0859898383
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 sept 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.