CAD Programmerare för produktion i Vallentuna

CAD Programmerare för produktion i Vallentuna

Har du ett brinnande intresse för teknik? Tycker du om att använda din kreativa förmåga och få arbeta i produktion med tillverkning? Har du dessutom en bakgrund med CAD-verktyget? PÅ Vattenskärning AB erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Om tjänsten
I tjänsten som CAD programmerare får du vara med och tillverka industriella produkter från ax till limpa på produktionen i Vallentuna. Tillsammans med produktionsteamet agerar du som tekniskt stöd för både säljare och kund för att säkerställa en smidig tillverkningsprocess.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • konstruera och designa i samarbete med kunden
  • beredning och CAD programmering för tillverkning
  • kalkylberäkning för tillverkningsprocessen
  • kommunicera med kund och produktionschefen
På produktionen kommer du arbeta tillsammans med ett team på 10-12 personer.

Om dig
För att trivas i rollen som CAD programmerare ser vi att du har en teknisk utbildning eller liknande. Vidare är du en kreativ, analytisk och strukturerad person, med en god kommunikationsförmåga. Vi ser att du gärna har arbetat i en produktion med tillverkning. Du behärskar svenska såväl som engelska i tal och skrift och har B körkort.

Viktigt för tjänsten:
  • teknisk utbildning eller liknande inom CAD
  • erfarenhet med CAD i en produktion
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om PÅ Vattenskärning AB

PÅ Vattenskärning AB är ett familjeägt industriföretag som startades 1989, då med verksamhet inom plåt- och metallbearbetning. Tio år senare lades vattenskärning till, en specialgren inom skärning. Metoden kombinerar hög precision med hög känslighet, för att uppnå högsta kvalitet i bearbetningen av såväl sköra som hårda material. Vi har sedan länge nära samarbeten med alla typer av verkstäder för att kunna erbjuda kompletta lösningar i en skalbar verksamhet. Legotillverkning av kvalitetsdetaljer är en självklar del av våra löpande leveranser. Den starkast växande delen av vår verksamhet är beställningar av komplexa leveranser till industrin, där vi ansvarar för hela produktionen från idé till färdig produkt.
Vi sitter i nybyggda lokaler i Vallentuna och är idag tolv anställda. För att möta både den höga efterfrågan och säkra den planerade expansionen förstärks nu laget dessutom med ytterligare en produktionsledare samt en teknisk säljare.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco.
Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Sheyda Ali, sheyda.ali@@adecco.se, eller 076 941 27 71
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: CAD, CAD programmerare, tillverkning, produktion, CAD verktyg, programmering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 12 sept 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.