Business Unit Coordinator på EGN

Business Unit Coordinator på EGN

Om tjänsten

I rollen som Business Unit Coordinator blir du en viktig del i vårt säljarbete och fortsatta räckvidd. Vår verksamhet syftar till att samla ledare i forum för utbyte och din uppgift blir att samla ännu fler för att säkra givande utbyten i våra möten.

Du kommer att arbeta med en eller flera nätverksrådgivare och ett sammansvetsat säljteam. I arbetet kommer du få ett stort antal kontaktytor och förutom inblick i många branscher är det ett gyllene tillfälle att bygga ett professionellt nätverk.

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ansvara och koordinera det administrativa arbetet i CRM-system. I rollen har du ett övergripande ansvar för att rätt research görs för att hitta ledare och chefer till kompetensnätverken. Detta innebär också att du kontaktar potentiellt intresserade ledare och chefer för att boka in möten till våra nätverksrådgivare.

Du kommer ges stor möjlighet till utveckling i rollen där du tillåts vara kreativ för att utveckla arbetet och med tiden ta ett större ansvar för vårt arbete med nätverken.

Tjänsten som Business Unit Coordinator är en tillsvidareanställning med start i augusti/september. Provanställning kan tillämpas. Kontoret är beläget nära Telefonplan i uppskattade lokaler med utsikt över stan.

Om dig
För att lyckas i rollen bör du vara bekväm med att plocka upp luren och hålla igång flertalet kontakter under dagen. Det krävs viss noggrannhet och uthållighet i det administrativa arbetet men grunden i det vi gör ligger i den sociala kontakten. Du arbetar på ett proaktivt sätt och tar initiativ för att nå ut. Vi lägger också stor vikt vid förmågan att samarbeta för att behålla den prestigelösa, drivna och hjälpsamma grupp du blir en del av.
För rollen kan erfarenhet från en variation av sammanhang vara meriterande. Du har troligtvis en universitetsexamen inom ekonomi eller annat relevant område. Högskoleförberedande gymnasiekompetens är ett krav. Du behöver kunna uttrycka dig utmärkt på svenska och vara bekväm med att ta samtal på engelska ibland.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Om EGN

EGN Sverige etablerades 2008 och är idag landets marknadsledande kompetensnätverk för chefer och ledare. Vi är ett 30-tal medarbetare och 20 nätverksledare som samverkar för att skapa värde för drygt 2000 medlemmar i över 120 olika nätverksgrupper. Vårt arbetssätt vilar på en stark värdegrund och struktur. Vår vision är att skapa en "oas för generöst kunskapsdelande och reflektion" där individer, företag och organisationer växer och blomstrar i sitt ledarskap. Den svenska verksamheten ingår i EGN Group (www.egn.com). Verksamheten finns i 14 länder med drygt 15 000 medlemmar. Som kompetensnätverk är EGN världens näst största aktör.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

William Agervi via Adecco´s växel 010 - 173 73 00 alt. på william.agervi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
EGN, ledarskap, sälj, innesälj, junior, marknad, Adecco, jobb, job
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.