B2B-säljare till SALT

B2B-säljare till SALT

Vill du vara med och bidra till att Techbolag kan fortsätta växa och ge människor möjlighet att göra ett karriärskifte, samt inte minst vara med och bygga den främsta aktören för Tech-utbildning i Europa? Då ska du bli en del av SALT!

Om tjänsten
Som säljare kommer du att vara en nyckelperson i företagets tillväxt. Du ingår i ett litet, engagerat, energifyllt och kompetent team på sex personer. Teamet präglas prestigelöshet, engagemang och av att man hjälper varandra. Med en hög aktivitetsgrad och ett proaktivt säljarbete spenderar du din tid till att identifiera och skapa affärsmöjligheter med målet att bygga upp långsiktiga kundrelationer. Du är din kunds närmsta rådgivare för Tech-rekrytering och brinner för att hitta den bästa lösningen.

I din roll som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Försäljning av konsultplaceringar
  • Identifiera och skapa affärsmöjligheter
  • Rådgivning till kunder gällande tech-rekrytering
  • Proaktivt säljarbete
Tjänsten som säljare är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av B2B-försäljning, är pålitlig och har en god strukturerad förmåga. Vi ser att du har ett säljdriv, motiveras av att jobba mot mål och arbetar aktivt för att uppnå resultat.

Vidare ser vi att du är prestigelös och självständig men samtidigt inte rädd att fråga om hjälp. För att lyckas i tjänsten behöver du vara en teamplayer som är nyfiken på Tech-världen och vill vara en del av en framgångsresa. Det är meriterande om du har erfarenhet av konsult- eller tjänsteförsäljning inom IT och har ett kontaktnät hos medelstora och stora företag.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av B2B-försäljning
  • Strukturerad och pålitlig
  • Obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
  • Teamplayer med eget säljdriv
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om SALT
SALT hjälper företag att lösa en av deras absolut svåraste och mest kritiska utmaningar, att rekrytera och anställa just utvecklare. Nu söker SALT flera säljare som vill vara med och bygga Europas främsta partner inom Tech-utbildning och kompetensförsörjning av IT-specialister. SALT är i en unik position där företaget själva attraherar och vidareutbildar hobbykodare till att bli professionella utvecklare. Därför har SALT snabbt blivit ett av Sveriges snabbast växande Techbolag med kunder som exempelvis Klarna, SEB och Bonnier News. Nu satsar de på ytterligare tillväxt och breddar sitt erbjudande till nya affärsområden och nya marknader.

Hos SALT kommer du att ha kul på jobbet samtidigt som du gör något meningsfullt - på riktigt! Du kommer att få möjlighet att jobba i en stimulerande och utvecklande miljö där det finns goda chanser att både utvecklas inom ditt arbetsområde och vara med och utveckla företaget i stort. För att du ska känna dig trygg och motiverad erbjuder företaget dig också goda villkor och goda möjligheter att växa med företaget.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Deni Ilic via deni.ilic.adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
B2B, säljare, account manager, Adecco, Salt, försäljning, Stockholm, Upplands Väsby, Södertälje
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.