Assistent till Scania i Södertälje

Assistent till Scania i Södertälje

Om tjänsten
I din roll som Assistent för avdelningen har du varierande uppgifter och kommer driva ett antal parallella aktiviteter då du är navet i det operativa arbetet. Rollen innefattar administrativt stöd i form av kalenderhantering, reseadministration samt orderläggning och fakturahantering. Du kommer supportera en grupp på 25 personer inklusive Manager of Logistics Strategy and Projects. Din roll kommer att täcka många kontaktområden och arbetet kommer att vara både självständigt och teambaserat.

I din roll som Sekreterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Administrativ support
  • Mötesbokning
  • Orderläggning och fakturahantering
Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning och flerårig arbetslivserfarenhet från rollen som Assistent. Du är lyhörd, serviceminded och flexibel. Vidare brinner du för att hjälpa och supportera andra samt har vana att arbeta proaktivt utan att göra avkall på kvalitet och noggrannhet.
Du är van användare av Outlook samt övriga program i Microsoft Office.
Då du kommer ha flertalet olika kontaktytor krävs det att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet från administrativa roller
  • Erfarenhet från att hantera flertalet parallella uppgifter
  • Obehindrat kunna kommunicera på svenska och engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Scania
Scania AB är en svensk lastbils- och busstillverkare som sedan maj 2014 i stort sett helt ägs av tyska Volkswagen AG. Verksamheten är i huvudsak förlagd till Södertälje, Stockholms län, där även Scaniagruppens huvudkontor finns.

Om anställningen
Tjänsten som Assistent är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdragsperiod är till och med mitten av juli med placering i Södertälje. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peder Andersson via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via tel. 08 - 100 500.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Assistent, Sekreterare, Support, Administration,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.