Asset manager till Ericsson

Asset manager till Ericsson

Om tjänsten
Som Asset Manager kommer du i ett globalt team att driva igenom investeringsbegäran och följa upp leveranser så att interna kunder får sina produkter. Du kommer förbereda beställningar och offerter, supportera inköpsavdelningen samt agera mellanhand mellan beställare, fabriker samt andra parter, både interna såväl som externa.

Du kommer också att ansvara för ärendehantering (tickets) från interna beställare, specificerade med korrekt inköp gentemot en global inköpsorganisation.

Vidare kommer du att överse pågående leveranser, informera berörda projekt om status samt på kontinuerlig basis hantera medföljande administration.

I din roll som Asset Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Administrera inköp
  • Analys och uppföljning
  • Kontinuerligt arbete i olika affärssystem såsom SAP, Equipman och Ericsson Buyer
Tjänsten som Asset Manager är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdragsperiod är 1 år med placering på Ericsson i Kista.

Om dig
Du besitter minst en relevant utbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller liknande arbetsuppgifter. Du behöver inte ha någon direkt teknisk kunskap men gärna intresse av att arbeta i en teknisk organisation.
Arbetet kräver att du arbetar strukturerat och är noggrann. Du bör trivas med operativa uppgifter samt besitta viljan av att arbeta med förbättringar då Ericsson ständigt försöker att förbättra och tydliggöra sina processer.
Det är viktigt att du kan kommunicera bra på svenska och engelska både i tal och skrift, då du har kontakt med företagets anställda över hela världen.
Vana av att använda Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook) är ett krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av SAP eller liknande affärssystem sedan tidigare.
Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, gärna inom inköp
  • Kunskap och arbetslivserfarenhet av att arbeta strukturerat och konstruktivt
  • Utpräglade kommunikativa egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Ericsson
Telefonaktiebolaget L M Ericsson är en av världens största tillverkare av utrustning för att bygga nätverk för mobil kommunikation. 2012 var man den största tillverkaren, med en marknadsandel av 38 procent. Det är ett svenskt telekommunikationsföretag med internationell inriktning.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mary Cairns via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Asset, Manager, Inköp, Administration, SAP, Logistik, Ericsson
Mer info
Kontaktperson Mary Cairns
Telefon 08 587 512 71
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.