Arbetsledare

Arbetsledare

Har du passion för projektledning? Tycker du om att hjälpa till att förverkliga bostadsprojekt stora som små? Har du en naturlig ledarskaps- och problemlösningsförmåga samt en initiativtagande? Här har du möjlighet att söka en tjänst utifrån personliga egenskaper på Lennart Björklund Bygg AB. Läs vidare!

Hur ser din dag ut?
Som arbetsledare kommer du ansvara för hela flödet från upphandling av underentreprenörer, planering och budget till projektets slut. Med ditt team i ryggen leder och koordinerar du byggprojekt i alla dess skeden och har kontaktytor både internt och externt med kunder, entreprenörer, kollegor och företagets ledning. Kunderna är främst utspridda inom Stor-Stockholm och kan även förekomma andra orter runt om i landet. Arbetet innebär även att styra byggprojekt mot fastställda kostnads-, tids-, och kvalitetsmål och säkerställa kvalitén på byggnationen i enlighet med bolagets riktlinjer.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Projektsägandeskap från början till slut
  • Budgetansvar
  • Förhandling av underentreprenörer
  • Tids- och kvalitetsmål
Vem trivs hos oss?
Vi ser hellre på potential än antal år i bransch eller specifik utbildning för denna tjänst och vi bygger gärna ett dynamiskt team med fokus på mångfald och språkkunskaper, här är polska meriterande!
Självledarskapet är högt prioriterat och personliga egenskaper som problemlösning, initiativtagande och kundfokus kommer att ge förutsättningar för att lyckas med tjänsten. Här kommer du få möjlighet för personlighetsmässig utveckling då arbetet ställer höga krav på att hantera stress, korta deadlines och leverera mot skräddarsydda lösningar som efterfrågas.
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Hög matchning av personliga egenskaper inom självledarskap och problemlösning
  • Meriterande om du kan tala polska
Rekryteringsprocessen urval genomförs löpande. Avvakta därför inte med din ansökan!

Om Lennart Björklund Bygg AB
Lennart Björklund grundande Björklund Bygg AB år 1990 och har under senare år utvecklats mer inom husbyggnad. idag är det Lennarts son Patrik som har huvudansvaret för företaget. Vi utför arbeten åt både större fastighetsägare och privatpersoner. Vårt fokus är att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg genom hela ditt projekt. Våra hantverkare har hög kompetens, är pålitliga och lägger vikt vid varje detalj. För oss är kontinuerlig kompetensutveckling av våra medarbetare en viktig del då material och metoder ständigt utvecklas och förnyas.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anastasia Puskas:
Maila anastasia.puskas@adecco.se (tar ej emot ansökan via email)

Sheyda Ali
Maila sheyda.ali@adecco.se (tar ej emot ansökan via email)

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord Lennart Björklund Bygg AB, Arbetsledare, Platschef Junior, Bygg, Jobb Stockholm, Projektledare, Problemlösare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.