Arbetsledare till Skanska

Arbetsledare till Skanska

Har du passion för arbetsledning och tycker om att hjälpa till att förverkliga byggprojekt stora som små? Har du tidigare haft ansvar över personal, är engagerad och driven? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som arbetsledare kommer du att arbeta med varierande och förekommande drift- och underhållsarbeten i södra Stockholm. Det kommer att ingå tillsyn, skötsel och underhåll i skanskas projekt.

Som arbetsledare planerar, genomför och följer du upp dina projekt. Du är en viktig arbetsledande funktion för våra yrkesarbetare. Dessutom stöttar du platsledning och övriga kollegor i det dagliga samarbetet. Helt enkelt en fantastisk roll för dig som kan omvandla teori till praktik och vice versa!

Denna tjänst är en konsulttjänst med start omgående. Tjänsten är på 6 månader med goda chanser till förlängning för rätt kandidat.

Om dig
Vi söker dig som har en förståelse för byggbranschen och samt tidigare erfarenhet med personalansvar. Du har en bra problemlösningsförmåga, van med korta deadlines samt kan hantera snabba förändringar. Vi tror att du är omhändertagande samt är van med att ta ansvar. Du besitter stor vilja och är engagerad i dina projekt. Den här tjänsten kräver också att du är bekväm med digitala arbetssätt där datorn är en god vän i arbetet med att skapa struktur och ordning i allt du gör.

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du
  • Tidigare arbetat inom mark
  • Har tidigare erfarenhet av personalansvar
  • Har tidigare erfarenhet av byggbranchen
  • Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av arbeta digitalt
  • Har B-körkort
Det är extra meriternade om du
  • Har tidigare erfarenhet av VA
  • Har tidigare erfarenhet av kabelprojekt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Är det dig vi letar efter?
Ansök med CV och personligt brev idag då rekryteringen sker löpande

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jesper Jenefjärd via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.