ArenaTak söker

Arbetschef

Vi erbjuder
En möjlighet att arbeta i ett ständigt växande och entreprenörsdrivet bolag med lång och gedigen erfarenhet. Hos oss kommer du ha stor möjlighet att vara med och påverka hela företagets utveckling.

Våra projekt består av både små och stora takentreprenader inom tätskikt, plåt och isolering. Du kommer att ha en varierande och mycket utvecklande roll i ett modernt företag där vi lägger stort fokus på både kvalitet och kundnöjdhet. Här blir du en nyckelperson som även kommer att ingå i ledningsgruppen.

Vi är idag 29 st medarbetare varav 7 st av oss sitter i trivsamma lokaler i Vällingby. Vi kan erbjuda en härlig gemenskap i ett modernt företag med goda villkor.

Din roll
I rollen som arbetschef har du övergripande ansvar för hela affären samt personalansvar i samtliga projekt. Här kommer du att leda ett team med både projektledare och kalkylerare.
Arbetet innefattar ansvar för kalkyl, anbud, projektering, produktion, inköp, ekonomi, uppföljning och resultat.

Du kommer att ha kontinuerliga möten samt kontakt med beställare och kunder, alltifrån byggföretag samt privata fastighetsägare.
Du kommer att ansvara, driva och utveckla verksamheten i enlighet med företagets interna uppsatta rutiner och mål. Du kommer även att ha utvecklingssamtal med anställda och rapporterar direkt till vår VD.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen. Du kanske arbetar i en liknande roll idag eller som projektchef/ affärschef.
För att du ska trivas och lyckas i din roll ser vi att du har erfarenhet från byggproduktion, kalkylering samt ekonomisk uppföljning. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser även till viktiga egenskaper såsom:
  • Du har ett starkt affärssinne och är duktig på att skapa och underhålla samt utveckla befintliga och nya affärsrelationer.
  • Du har en förmåga att kunna prioritera och hantera flera arbetsuppgifter parallellt.
  • Du är positiv, nyfiken och lösningsorienterad.
  • Du är van vid att arbeta med struktur, ordning och reda.
  • Du har förmågan att både leda, driva och inspirera dina medarbetare.
  • Du hanterar svenska mycket väl i både tal och skrift.
  • Du har ett starkt driv, engagemang och viljan att lyckas i det du gör.
Kontaktuppgifter

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Adecco.
Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anette Bergman på mobil 0702-969691 eller via mail anette.bergman@adecco.se

Urval kommer att ske löpande

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Företaget

Arena Tak erbjuder kvalitativa tjänster inom både tätskikt och plåtslageri. Vi utför nyproduktion och renovering i stora delar av Mälardalen.
Våra yrkesskickliga medarbetare har alltid som mål att kunden ska känna sig trygg med oss som samarbetspartner hela vägen från projektstart till slutbesiktning.
Arena Tak är en del av koncernen Teqt Group. https://www.teqt.se/ https://arenatak.se/

Sökord: arbetschef, affärschef, projektchef, senior projektledare, projectmanager,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!