Ansvarig Lön Adecco Group

Ansvarig Lön Adecco Group

Vill du vara med på en förändringsresa i en stor global organisation där du ges möjligheter att påverka och utveckla verksamheten? Har du mycket goda kunskaper inom löneområdet och viss erfarenhet av att leda en arbetsgrupp? Då kan denna roll vara din nästa utmaning!

Vi söker dig

som letar efter en roll som kräver uthållighet, handlingskraft, mod och förmåga att strukturera upp och förmedla prioriteringar i det dagliga arbetet. Du är trygg, ödmjuk och lyssnar in samtidigt som du inte räds att diskutera och lyfta dina idéer. Vi erbjuder dig en dynamisk tjänst där du påverkar och utvecklar verksamheten tillsammans med dina kollegor inom en organisation som aktivt arbetar med ständiga förbättringar. Vi förmodar att du presterar på topp när du får vara delaktig och bidra till en organisations lönsamhet och resultat. Har du tidigare erfarenhet av projektledning enligt LEAN så är det en stark merit.

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som lönespecialist samt gärna en viss erfarenhet av att leda andra. Vi tror att du i grunden har en eftergymnasial utbildning till lönespecialist där du senare har utvecklat dina kunskaper inom lönefrågor på en avdelning, gärna inom en större organisation. Motiveras du av att arbeta i en föränderlig miljö där du får möjlighet att skapa något nytt så kommer du att trivas hos oss!

Om tjänsten

I din roll kommer du att leda och driva utvecklingen av vårt Payroll team som består av sju Payroll specialister. Du stödjer medarbetarna i svåra frågor rörande lön och säkerställer kompetensen i ditt team. Vi arbetar med Performance Management där du utvecklar dina medarbetare till att nå de mål och resultat som du tillsammans med Adecco samt Head of Shared Service tar fram. Din vardag blir en spännande mix av strategiska utmaningar varvat med att operativt arbeta med samma arbetsuppgifter som teamet för att öka förståelsen samt underlätta i arbetet. Du initierar och ger förslag till förbättring av arbetssätt för att nå ökad kvalitet, service och för att effektivisera och säkerställa driften. Tillsammans med dina kollegor arbetar du i projekt rörande lönefrågor och utvecklingsarbete enligt LEAN. Du samarbetar med andra avdelningar såsom HR och ekonomi i att skapa flexibla lösningar för att följa organisationens rörlighet.

Du och ditt team ingår i vår avdelning Shared Service Center som består av 25 medarbetare och du rapporterar till Sarah Åhman, Head of Shared Service Center.

Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra 59 kontor spridda över landet.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månader provanställning på Adecco HR med placering på vårt huvudkontor i Solna Business Park. Vi tillsätter tjänsten enligt överenskommelse med slutkandidat. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Välkommen med din ansökan, vi behandlar ansökningar löpande!

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder video-/telefonintervjuer och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Observera att vi ej kan ta emot ansökningar via e-post.

Frågor kring rekryteringsprocessen kan besvaras via e-post: rekrytering@adecco.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.