Ambulerande receptionist till våra kunder i Storstockholm!

Ambulerande receptionist till våra kunder i Storstockholm!

Är du serviceminded? Vet du hur du bemöter en kund på bästa sätt? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som ambulerande receptionist kommer du att vara hos våra olika kunder runt om i stockholm. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att vara företagets ansikte utåt, visa besökare till rätta samt svara på frågor om företaget. I din roll kommer du att ta emot besökare, svara på inkommande samtal, göra lunchbeställningar mm. Du kommer även att ansvara för att kontorets allmänna ytor är i ordning.

I din roll som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Ta emot besökare
 • Posthantering
 • Kontorsadministration
 • Se till att konferensrum är i ordning efter möten samt att lokalerna är i bra skick.
 • Inkommande samtal
 • Ansvara för kontorets allmänna ytor.
 • Visst ansvar för beställningar av exempelvis kontorsmaterial
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av service sedan tidigare. Vi ser att du vill ha en framträdande roll där mångas ögon riktas mot dig, där din sociala kompetens och positiva inställning kommer att komma väl till pass! Vidare ser vi att ditt glada sätt, din flexibilitet och din prestigelöshet kommer att göra att du når framgång.

Viktigt för tjänsten är:
 • Erfarenhet av service
 • Är social samt har en glad och positiv inställning
 • Intiativtagande & flexibel
 • Genuint intresse för service
 • Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Linnéa Nyström via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Receptionist, Adecco, konsult, Reception, Stockholm, kontor
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.