Administratör till International Mobility på Ericsson i Kista

Administratör till International Mobility på Ericsson i Kista

Om tjänsten
International Mobility Sweden ger Ericsson-anställda på långa och korta uppdrag in till och ut från Sverige stöd med skatt, immigration, socialförsäkring, boende och information om Sverige. De ger också stöd till medarbetare som flyttar till Sverige från andra länder.

Det ställs höga krav på kommunikativa egenskaper då du kommer hantera flertalet parallella processer med både interna såsom externa parter.

I din roll som Administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Personaladministration
  • Hantera uppehållstillstånd, skattefrågor och försäkringsärenden
  • Daglig kommunikation med interna och externa parter
  • Samla in och sammanställa statistik på månadsbasis
Om dig
Vi söker dig med relevant utbildning, gärna inom HR, samt tidigare arbetslivserfarenhet inom administration. Du är serviceorienterad och noggrann samt har vana att arbeta fokuserat och lösningsorienterat mot uppsatta mål utan att göra avkall på leverans och kvalitet.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med Mobility, arbetsrätt och/eller pensions- försäkrings- och skattefrågor ser vi det som mycket meriterande.

Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • Administrativ erfarenhet
  • Utpräglade kommunikativa egenskaper
  • Serviceorienterat och supporterande arbetssätt
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Ericsson
Telefonaktiebolaget L M Ericsson är en av världens största tillverkare av utrustning för att bygga nätverk för mobil kommunikation. 2012 var man den största tillverkaren, med en marknadsandel av 38 procent. Det är ett svenskt telekommunikationsföretag med internationell inriktning.

Om anställningen
Tjänsten som Administratör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdragsperiod är 6 månader med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Peder Andersson via peder.andersson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: via tel.: 08 - 100 500.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mobility, Internation Mobility, Arbetsrätt, Skatterätt, Avtalsrätt, Administration
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.