Adecco söker en Financial Controller

Adecco söker en Financial Controller

Till huvudkontoret i Solna söker vi nu en Financial Controller. Är du prestigelös, lösningsorienterad och är nyfiken till din natur? Då kan du vara rätt för denna tjänst.

Om tjänsten

Du kommer till ett av väldens största bemanning och rekryteringsbolag och kommer vara högst delaktig i att ta fram rapportpaket till Adecco Group i Zurich. Du kommer till en arbetsplats med högt i tak där vi samarbetar mycket men också driver på våra ansvarsområden själva och löser problem som uppstår.

Som som Financial Controller har du målsättning att utföra arbetsuppgifterna i rätt tid med god kvalitet enligt tidplan samt att ge professionell service till organisationen gällande redovisnings- och resultatfrågor.

Dina Arbetsuppgifter
  • Pensionsfrågor, ansvara för kontakter med Alecta och extern pensionsexpert, kontrollera och avstämma utgående pensionsskuld månadsvis. Vara kontaktperson till löneavdelningen i pensionsavstämningsfrågor och rutiner.
  • Se till att semesterlöneskulden är rätt värderad tillsammans med löneavdelningen och HR.
  • Analys av pensionskostnader och lönekostnader månadsvis.
  • Intercompay/intracompany redovisning och fakturering till Adeccoländer.
  • Avstämning och rapportering tillsammans med Nordic IT.
  • Delta i förbättringsprojekt på Redovisnings- och ekonomiavdelningen.
  • Anpassa och uppdatera strukturen i ekonomisystemet för korrekt rapportering till organisationen.
  • Diverse ad hoc uppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning.
  • Delaktig i framtagande av månatligt rapportpaket till Group.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco Group

Adecco Group gör skillnad - för företag, organisationer och individer. Som en av världens största HR-partner har Adecco Group individens utveckling och kundens behov i fokus, och vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco Group uthyrning, rekryteringstjänster och outsourcing på 59 kontor spridda över hela landet. Moderkoncernen, Adecco S.A, är världens största rekryterings- och bemanningsföretag med ca 33 000 anställda på 5 000 kontor i fler än 60 länder.
Företagskulturen på Adecco Group är vänlig, inkluderande och präglas av en hög servicegrad och ett tydligt resultat- och kundfokus. Ett stort engagemang för kunden är gemensamt för alla anställda och man drivs av att göra skillnad, finna lösningar och av att bidra till samhällsutvecklingen. Värderingarna - passion, entrepreneurship, responsibility, customer centricity och teamspirit - genomsyrar företagskulturen och hur de anställda och cheferna beter sig i det dagliga arbetet.


Om ansökan

Du ansöker med ditt CV samt ett personligt brev på svenska senast den 31 mars. Urvalsarbetet sker löpande och du är välkommen att kontakta Talent Agent/Rekryteringskonsult Sabina Sjögren sabina.sjogren@adecco.se alt. 08- 587 512 77 vid frågor om tjänsten.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Financial controller, redovisningsekonom, Stockholm, Solna
Mer info
Kontaktperson Sabina Sjögren
Telefon 08-587 512 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.