Account Manager Förpackningsservice Järfälla

Account Manager Förpackningsservice Järfälla

Förena ditt intresse för business med förpackningslösningar

Vårt affärsupplägg bygger på personlig försäljning. Och med personlig menar vi mer än du kanske anar. Det är nämligen din egen personlighet som dagligen kommer att sättas på prov. Din förmåga att sätta dig in i kundens verklighet. Viljan att lyssna och förstå på ett sätt som leder till kreativa förpackningslösningar. Ofta i nära samarbete med ett team av egna medarbetare med olika specialkompetens.

Med en sådan personlighet kommer du att bygga långsiktiga relationer med dina kunder och skapa goda affärer för oss. Lyckas du fullt ut kan du snart kalla dig Kundens Personliga Förpackningsstrateg, det är nämligen precis det du blir då.

För att lyckas fullt ut behöver du förmågan att se möjligheter, där bättre förpacknings-lösningar underlättar kundens vardag. Du är den som väcker viktiga frågor. Den som levererar kloka svar. Den som är uthållig och jobbar målmedvetet och strukturerat. Och skapar goda ekonomiska resultat. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av förpackningar alternativt liknande produkter till industri eller produktion. Har du tidigare erfarenhet eller intresse inom e-handel är detta meriterande då vi ser en stor potential framåt.

Vi söker en Account Manager till vår enhet i Stockholm där majoriteten av dina kunder kommer att finnas.

Om beskrivningen stämmer så vet du redan en hel del om komplex försäljning. Och förstår att du har stimulerande utmaningar att vänta. Om du samtidigt förväntar dig trevliga kamrater, social trygghet och goda möjligheter att utvecklas så har du hela bilden klar. Säljbonus, friskvård och sjukvårdsförsäkring är förmåner du direkt kan bocka av.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vill du veta mer kontakta gärna Adecco som sköter rekryteringsprocessen åt oss.

Rekryteringskonsult: Sara Höglund 0736 -84 73 23 Sara.hoglund@adecco.se
Mer info
Kontaktperson Sara Höglund
Telefon 0736847323
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.