Innesäljare/säljstöd till växande företag

Innesäljare/säljstöd till växande företag

Vill du vara en del av ett väletablerat men expansivt IT-företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter? Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och vill nu komplettera vårt sälj- och marknadsteam med en it-intresserad, strukturerad och prestigelös innesäljare/säljstöd.

Om tjänsten
I rollen som innesäljare ingår bl a att genomföra webbpresentationer för kunder som kontaktat oss. Det handlar även om att ta fram offert och underlag både för nya kunder och för att visa nya lösningar för befintliga kunder. Du kommer att få lära dig hur vårt system fungerar och hur man kan lyfta fram fördelarna med vår flexibla plattform. Du ska trivas med att arbeta både självständigt som i team. Du kommer att få en central roll i att ha kontakt med nya och befintliga kunder.

Arbetsuppgifter
 • Utföra webbdemon
 • Följa upp kundkontakter och boka webbmöten
 • Lägga upp demositer
 • Ta fram offerter/avtalsförslag
 • Prospektbearbetning, mestadels via email
 • Dema lösningar förbefintliga kunder

Vi ser helst att du
 • Har god kommunikativ och pedagogisk förmåga
 • Är servicemedveten och ansvarsfull
 • Har tidigare erfarenhet av försäljning
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har god datorvana
 • Trivs med att arbeta i en mindre organisation

Din profil
Vi tror att du har en viss erfarenhet av försäljning sen tidigare men kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person bör du vara kommunikativ, pedagogisk och ha lätt för att samarbeta samt ta egna initiativ. Är du dessutom intresserad av mjukvara och teknik är det ett plus, men inget krav.

Vad vi erbjuder
Här välkomnas du till en arbetsplats med ett öppet klimat och fina förmåner. Tillsammans med engagerade medarbetare kommer du sitta i ovanligt trevliga lokaler intill Stureplan i centrala Stockholm. Företaget genomsyras av hög flexibilitet med korta beslutsvägar och en lättsam inspirerande miljö. Vi letar efter dig som vill vara med och vidareutveckla vår unika plattform under lång tid. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning.

Lön
Fast lön. Enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Camilla Lindh
Email Mejla Camilla Lindh
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Addsystems är ett mjukvaruföretag som startades år 2000. Vi är ett litet och fokuserat gäng som sitter i charmiga lokaler i centrala Stockholm och erbjuder idag en av marknadens mest avancerade webbplattformar för verksamhetsledning. Vi utgår ifrån att allting går att förenkla och förbättra och jobbar hela tiden med att vidareutveckla vår plattform Add för våra kunder. Vi har i dagsläget 120 kunder, där några av dem varit med oss sedan starten för 20 år sedan. I dag används Webbplattformen Add i 15 länder och på 13 språk.