Applikationskonsulter med it-bakgrund

Applikationskonsulter med it-bakgrund

I och med en ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster, expanderar vi nu vår verksamhet och söker tre nya teknikintresserade medarbetare med it-bakgrund som vill arbeta som applikationskonsult med konfiguration och underhåll av vår webbplattform, Add.

För att trivas i rollen som applikationskonsult ser vi gärna att du gillar gränssnittsdesign, är strukturerad och självgående samt trivs med att arbeta i en mindre organisation där du kan vara med och påverka din egen arbetssituation.

Om tjänsten
Rollen som applikationskonsult innebär att arbeta i team likväl som att du kommer att arbeta självständigt med eget ansvar. Inledningsvis kommer du att få introduktion i Addsystems egen webbplattform, Add. Därefter ser vi gärna att du snabbt börjar arbeta självständigt i systemet men med löpande stöd i ditt arbete. I rollen kommer du att arbeta med generell gränssnittskonfiguration för kunder samt utföra löpande arbete och underhåll av plattformen.

Det krävs inga förkunskaper inom konfiguration, men det är en stor fördel om du har kunskap inom programmering. För våra kunder skapar vi formulär och hela ärendeflöden på ett sätt som motsvarar programmering men utan programkod i vårt smidiga och kraftfulla gränssnitt. Vi letar efter dig med ett stort intresse och vilja att lära. Du kommer ha en viktig roll där du med ditt driv och fokus levererar olika lösningar till såväl större som mindre företag och organisationer.

Arbetsuppgifter
 • Designa lösningar, mallar och informationsflöden i vårt webbgränssnitt
 • Löpande arbete och underhåll av befintliga lösningar
 • Leverera olika lösningar till såväl stora som små företag
 • Testa nya funktioner i Add

Vi ser helst att du
 • Är självgående och gillar gränssnittsdesign
 • Har ett intresse för utvecklingsarbete inom it (görs utan programmering)
 • Är noggrann, strukturerad och ansvarstagande
 • Har högskoleutbildning eller motsvarande inom bl a informationshantering/it
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 • Har goda kunskaper i engelska
 • Har ett öga för användarvänlighet
 • Har lätt för att förstå olika flöden och processer

Personliga egenskaper
För oss är dina personliga egenskaper samt en vilja att vidareutvecklas med företaget och plattformen viktigare än tidigare utbildning och erfarenhet. Som person bör du vara kvalitetsmedveten och ha lätt för att arbeta fokuserat. Vi ser gärna att du är lösningsfokuserad samt analytiskt lagd med en noggrann inställning till ditt arbete.

Vad vi erbjuder
Här välkomnas du till en arbetsplats med ett öppet klimat och fina förmåner. Tillsammans med engagerade medarbetare kommer du sitta i ovanligt trevliga lokaler intill Stureplan i centrala Stockholm. Företaget genomsyras av hög flexibilitet med korta beslutsvägar och en lättsam inspirerande miljö. Vi letar efter dig som vill vara med och vidareutveckla vår unika plattform under lång tid. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Camilla Lindh
Email Mejla Camilla Lindh
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.addsystems.com
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mjukvaruföretaget Addsystems startades år 2000. Vi är ett litet och fokuserat gäng som sitter i charmiga lokaler i centrala Stockholm. Vi erbjuder idag en av marknadens mest avancerade webbplattformar för verksamhetsledning. Vi har i dagsläget 120 kunder, där vissa av dem varit med oss sedan starten för 20 år sedan. Add erbjuds som en molntjänst och är tillgänglig via webbläsare. I dag används Webbplattformen Add i 15 länder och används på 13 språk.