Applikationskonsult med it-bakgrund

Applikationskonsult med it-bakgrund

För att trivas i rollen ser vi gärna att du är teknikintresserad med it-bakgrund och som vill arbeta med gränssnittsdesign, konfiguration och underhåll av vår webbplattform, Add. Du trivs med att arbeta i en mindre organisation där du kan vara med och påverka din egen arbetssituation.

Om tjänsten
Rollen som applikationskonsult innebär att arbeta i team likväl som att du kommer att arbeta självständigt med eget ansvar. I rollen kommer du att arbeta med generell gränssnittskonfiguration för kunder samt utföra löpande arbete och underhåll av plattformen.

Det krävs inga förkunskaper inom konfiguration, men det är en stor fördel om du har kunskap inom programmering. För våra kunder skapar vi formulär och hela ärendeflöden på ett sätt som motsvarar programmering men utan programkod i vårt smidiga gränssnitt. Vi letar efter dig med ett stort intresse och vilja att lära. Du kommer ha en viktig roll där du med ditt driv och fokus levererar olika lösningar till såväl större som mindre företag och organisationer.

Arbetsuppgifter
 • Designa upp lösningar, mallar och informationsflöden i vårt webbgränssnitt
 • Löpande arbete och underhåll av befintliga lösningar i vår webbplattform
 • Leverera olika lösningar till såväl stora som små verksamheter
 • Testa nya funktioner i Add

Vi ser helst att du
 • Är självgående och gillar gränssnittsdesign
 • Har ett intresse för utvecklingsarbete inom it
 • Är noggrann, analytisk och ansvarstagande
 • Har högskoleutbildning eller motsvarande inom bl a informationshantering/it
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska
 • Har ett öga för användarvänlighet
 • Har lätt för att förstå olika flöden och processer

Personliga egenskaper
För oss är dina personliga egenskaper samt en vilja att vidareutvecklas med företaget och plattformen viktigare än tidigare utbildning och erfarenhet. Som person bör du vara kvalitetsmedveten och ha lätt för att arbeta fokuserat. Vi ser gärna att du är lösningsfokuserad samt analytiskt lagd med en noggrann inställning till ditt arbete.

Vad vi erbjuder
Här välkomnas du till en arbetsplats med ett öppet klimat och fina förmåner. Tillsammans med engagerade medarbetare kommer du sitta i ovanligt trevliga lokaler intill Stureplan i centrala Stockholm. Företaget genomsyras av hög flexibilitet med korta beslutsvägar och en lättsam inspirerande miljö. Vi letar efter dig som vill vara med och vidareutveckla vår unika plattform under lång tid. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Tillträde
Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 aug 2021 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mjukvaruföretaget Addsystems startades år 2000. Vi är ett litet och fokuserat gäng som sitter i charmiga lokaler i centrala Stockholm. Vi erbjuder idag en av marknadens mest avancerade webbplattformar för verksamhetsledning. Vi har i dagsläget 120 kunder, där vissa av dem varit med oss sedan starten för 20 år sedan. Add erbjuds som en molntjänst och är tillgänglig via webbläsare. I dag används Webbplattformen Add i 15 länder och används på 13 språk.