Customer Service Agent Finland 100%

Customer Service Agent Finland 100%

Söker du efter nya och äventyrliga utmaningar? Önskar du att kombinera jobb med dina intressen inom friluftsliv och cykel? Då har du chansen att jobba hos oss! En av våra medarbetare går på föräldraledighet i december och nu söker vi efter en kunnig och äventyrlig frilufts- och cykelfantast som kan ersätta henne under ett år från och med november med chans till förlängning.

Addnature är ett online företag med fysisk butik i Stockholm, samt vår cykelbutik Bikester i Sickla. Från företagets plats i Stuttgart, Berlin, Lyon och Stockholm driver vi olika online- och offline specialisthandel för cykel och friluftsaktiviteter genom hela Europa. Med en internationell strategi och många år av branscherfarenhet, erbjuder vi våra kunder det senaste inom outdoor och cykel.

Rollbeskrivning
Du kommer vara en del av vårt team på kundtjänst och reklamation på vårt nya kontor i Sickla, Stockholm. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat mejl- och telefonkontakt med våra kunder, orderhantering, Klarna samt kontakt med de olika transportföretag som vi jobbar med.

På grund av den rådande situationen så jobbar vi efter de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten rekommenderar vilket betyder att alla jobbar hemifrån och svarar endast via mejl för tillfället.

Personen vi söker
Du ska vara en positiv och stresstålig person med vilja att ge kunden det lilla extra, det är ett plus om du redan sedan tidigare har erfarenhet av handel och servicebranschen. Du är finsktalande samt kan svenska och engelska tal och skrift då vi jobbar mycket med Sverige och Tyskland, tyska är ett plus.

Du ser dig själv som en problemlösare och kreativ för att uppnå bästa möjliga resultat för enskild kund. En som älskar att ta ansvar och inte är främmande för snabba förändringar som kommer från ledningen. För oss är det nödvändigt att du är en teamplayer och älskar att jobba i grupp då du kommer att jobba väldigt nära dina kollegor.

Vi önskar att du är en utövare av de aktiviteter de relaterade till de produkter vi säljer då denna tjänst kräver en viss kunskap inom friluft och cykel. Och det är ingen nackdel om du gillar prylar och har en viss känsla av vårt sortiment.

Vilka är vi
Vi är ett företag med stor passion för friluftsliv och en starkt engagerad personalstyrka inom våra områden. Vi värderar service och kunskap högt och strävar alltid efter att hjälpa våra kunder med deras önskemål, målet är att alltid göra det lilla "extra". Som medarbetare hos oss jobbar du på en rolig, avslappnad men emellanåt intensiv arbetsplats med möjligheter till individuell utveckling.

För att hålla det enkelt så är vi ett företag som lever för friluftslivet. Oavsett väder kan vi alltid hittas utomhus. Vi föredrar en natt i sovsäck ute under en vacker stjärnhimmel framför en komfortabel hotellnatt. Vi älskar att uppleva det vilda och fria i våra friluftskläder än att klä upp oss från topp till tå för en kväll i storstaden, när alla är så inne vill vi bara vara ute. Vi känner till alla pit stops och problem vi måste lösa ute i det fria och det är därför vi väljer vårt sortiment med omsorg och tanke. Vi har testat många av våra produkter och kan därför garantera bäst kvalité och komfort. Vi älskar naturen och är måna att du ska känna samma som vi!

Villkor
Är ett föräldravikariat med start i januari 2021 till början av augusti 2021 med chans till förlängning.

Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2020-11-30.

För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta Ines, ines.bumbar@addnature.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (50 dagar kvar)