Vi söker två Redovisningskonsulter till vårt kontor i Bromma

Vi söker två Redovisningskonsulter till vårt kontor i Bromma

AdderaMera söker nu två Redovisningskonsulter med anställning på 75-100%, till vårt kontor i Bromma. Vi letar efter två drivna redovisningskonsulter som lockas av att arbeta i ett klimat där humor paras med professionalism. Initiativ och viljan att påverka uppskattas, beslutvägarna är korta och det finns stora möjligheter att utvecklas.

Dina arbetsuppgifter


I rollen som redovisningskonsult arbetar du självständigt i hela redovisningsprocessen, Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är löpande redovisning, fakturering, och bokslutsarbete. Du arbetar också med skatter- och momsbokföring samt deklarationer, avstämningsarbete och
förekommande ad hoc-uppgifter. Kan du löneadministration är det ett plus.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av redovisning/ekonomi, du har en ekonomiutbildning men det är inget krav på att du är civilekonom. Viktigt är att du har en god förståelse för vad ekonomisk redovisning innebär. Viktigt för oss är vem du är som person. Du är driven och initiativrik och samtidigt en kommunikativ lagspelare. Du har ett engagemang för ditt arbete och är noggrann i dina arbetsuppgifter. Vi värderar högt att du är ansvarstagande, strategisk och självgående. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är prestigelös och tycker det är självklart och kul att hjälpa till där det behövs, även när det ligger utanför din arbetsbeskrivning. Det är meriterande om du har erfarenhet av Fortnox och Visma.

Övrig information

Vårt gemytliga kontor ligger i Bromma. Vi önskar att anställningarna ska starta så snart som möjligt, med hänsyn till ev. uppsägningstid. Anställningarna är Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Camilla Stark, 072-3204446. Skicka din ansökan till Ewa Attefors Palm ewa@adderamera.se telefon 070-7911435

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ewa Attefors Palm
Telefon 070-7911435
Email Mejla Ewa Attefors Palm
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adderamera.se
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om AdderaMera

AdderaMera är en redovisningsbyrå som startades våren 2011. I nuläget är vi 5 medarbetare som sitter på Strömkarlsvägen 60 i Bromma. Vi tar hand om allt vad gäller företagets redovisning, som löpande bokföring, skattedeklarationer, momsredovisning, lönehantering, bokslut, årsredovisning, deklarationer. Vi tar oss an alla typer av bolag; enskilda firmor, handels- och kommanditbolag och aktiebolag.