Affärsrådgivare inom verksamhetsutveckling av offentligt inköp

Affärsrådgivare inom verksamhetsutveckling av offentligt inköp

Nu söker vi fler affärsrådgivare till vårt verksamhetsområde Styrning och analys. Verksamhetsområdet tar sikte på att utveckla inköpsverksamheter i offentlig sektor.

Tillsammans med oss på Adda AffärsConcept kommer du genom verksamhetsutveckling och försörjningsstrategiskt arbete att kunna göra inköpsanalyser och driva förändringsprojekt, som skapar verklig samhällsnytta i offentlig sektor. Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för våra kunders inköp.

Vi har fem olika verksamhetsområden - Styrning och analys, Upphandlings- och affärsjuridik, IT och digitalisering, Samhällsbyggnad samt Utbildning. I gränsöverskridande team genomför vi olika typer av uppdrag i hela landet kopplat till inköp och upphandling i offentlig sektor.

Våra affärsrådgivare erbjuder tjänster inom bland annat inköpsanalyser, strategisk styrning, kategoristyrt inköp samt projekt- och förändringsledning för att styra verksamheten mot uppsatta mål. Hos oss kan du utvecklas tillsammans med våra mycket kompetenta affärsrådgivare, bli en del av vår gemenskap och bidra till vår egna kompetens- och affärsutveckling för att ständigt möta våra kunders behov.

Du kommer tillhöra vårt team inom Styrning och analys där vi erbjuder en tjänst som främst omfattar:
 • inköpsanalyser och kartläggningar,
 • kategoristyrning,
 • verksamhetsutveckling av offentliga inköpsorganisationer,
 • framtagande och implementering av försörjnings- och inköpsstrategier,
 • strategisk affärsrådgivning,
 • teambaserat arbete tillsammans med våra affärsrådgivare,
 • möjlighet att påverka utvecklingen av verksamhetsområdet.
Vad vi tror att du har med dig:
 • Akademisk examen, gärna med inriktning mot ekonomi, management, affärsjuridik, organisationsutveckling eller liknande,
 • Arbetslivserfarenhet från liknande arbete, helst i en rådgivande funktion eller konsultroll, vi ser gärna dig med tidigare erfarenhet, men även du som är nyexaminerad eller har kortare erfarenhet är intressant,
 • Kunskap om politiskt styrda organisationer och inköp i offentlig sektor,
 • Erfarenhet av projekt- och förändringsarbete, gärna inom inköp.
Vem vi tror att du är:

En person som trivs att arbeta med frihet under ansvar och som är bekväm i en rådgivande roll med många olika kontaktytor. Du har ett naturligt driv, är initiativtagande och vill leverera kvalitet samtidigt som du bidrar till utvecklingen av teamet.

Du har goda projektledaregenskaper och skapar engagemang i förändringsarbete. Vi tror också att du tycker om att dela med dig av din egen kunskap på ett prestigelöst och öppet sätt. Du är lyhörd och kan extrahera relevant information. Vidare tror vi att du är analytisk, metodisk och tydlig i din kommunikation. Men framförallt tror vi att du är en person som gillar att ha kul på jobbet och vill ha det tillsammans med oss!

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 9 maj 2021. Urval och intervjuer sker löpande och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om AffärsConcept

Vi är ett nyfiket och vasst konsultbolag inom Adda-koncernen som arbetar med affärsrådgivning kopplat till offentlig sektor. Vi erbjuder juridiska och försörjningsstrategiska tjänster inom offentlig upphandling och inköp. Genom vårt strategiska försörjningsperspektiv, höga kunskap inom utpekade verksamhetsområden, juridiska spets och kundutvecklande arbetssätt, är vi marknadsledande och levererar största möjliga kundnytta.

Läs mer om vår verksamhet här: www.adda.se/affarsconcept
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 juni 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adda ägs av Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) samt en majoritet av Sveriges kommuner - som också utgör våra kunder. Vårt uppdrag är att göra största möjliga nytta för våra kunder genom att erbjuda strategiskt stöd inom inköp och HR.

Med vår verksamhet vill vi förenkla vardagen för våra kunder, frigöra resurser och bidra till en hållbar utveckling inom den offentliga verksamheten.