Revisionsmedarbetare till Add & Subtract

Revisionsmedarbetare till Add & Subtract

Om företaget
Add & Subtract bildades 1999 och har under åren vuxit till idag ca 20 anställda. Sedan 2010 är Add & Subtract en oberoende medlem av BKR International, en av världens ledande sammanslutningar av oberoende revisions- och affärsrådgivningsbyråer. I företaget finns idag auktoriserad revisor samt auktoriserade redovisningskonsulter. Det gör att företaget kan erbjuda kvalificerade tjänster inom de flesta områden, allt från löpande redovisning, ekonomistyrning och analyser till avancerade skattetekniska frågor.

Arbetsbeskrivning
Vill du komma till ett familjärt bolag med högt i tak och med stor gemenskap där du får möjlighet att växa? Då kan detta vara tjänsten för dig!

I rollen som revisionsmedarbetare kommer du att revidera små- och medelstora bolag i Stockholm, främst inom tjänstesektorn. Add & Subtract har flertalet kunder som stannat kvar i många år och attraherar nya kunder via sitt goda renommé. Största delen av arbetet sker från kontoret i centrala Stockholm, men där du givetvis även emellanåt är ute och besöker dina kunder.

Vem är du?
Vi ser att du har högskoleutbildning inom ekonomi och har med fördel något eller några års erfarenhet av redovisning eller revison. Kanske arbetar du på en byrå redan idag? Du är en van användare av Office-paketet och dina engelska och svenska kunskaper är bra i tal och skrift.

För att lyckas i rollen som revisionsmedarbetare krävs det att du har en analytisk förmåga för att kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter. Du är professionell och kan med din sociala kompetens utveckla och upprätthålla kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalitet.

Du erbjuds
Du erbjuds en omväxlande roll på ett familjärt företag med moderna lokaler i centrala Stockholm. Add & Subtract tycker om att se sin personal växa och vidareutbildas så hos dem har du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Add & Subtract är en byrå som främjar god balans mellan arbete och fritid och denna tjänst är en utökning av befintligt team. Kulturen präglas av högt i tak och en god stämning där gemenskapen är viktig. Här kan du verkligen trivas, få ansvar och utvecklas!

Add & Subtract samarbetar med Jurek Rekrytering och Bemanning i denna rekryteringsprocess. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström på telefon: 0762-97 87 95 alternativt karolina.wahlstrom@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Start
Så snart som möjligt.

Lön
Enligt ök.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karolina Wahlström
Telefon 0762-97 87 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.