Arbetsmiljökonsult

Arbetsmiljökonsult

Är du vår nästa arbetsmiljökonsult?

Vi söker nu en erfaren konsult som kan hjälpa våra kunder att implementera ett systematiskt arbetsmiljö- säkerhet- och brandskyddsarbete med fokus på förebyggande insatser. Är du kunnig inom området arbetsmiljö? Då har vi tjänsten för dig!

Om oss
Adapt är specialiserade på att förenkla och förtydliga företags arbetsmiljöarbete genom att anpassa riskåtgärder utefter deras specifika behov. Målet är att kunder ska kunna leva upp till arbetsmiljöverkets krav och inspektioner. Våra kompetenta coacher utför även kundanpassade utbildningar.

Om tjänsten
Nu söker vi en kunnig person som kan ingå i vårt konsultteam. Det är meriterande att du har relevant utbildning, 2-5 års arbetserfarenhet inom området samt kunskap från butiksvärlden.

Vi vill att du är strukturerad, ansvarsfull, självständigt i ditt arbete, är bra på att planera och har en vilja att alltid gör det lilla extra för kunden. Därtill att du är en social person som inte har problem att prata inför människor!

Tjänsten är på heltid. Placering är i Stockholm- eller Göteborgsregionen. Resor ingår i anställningen och du behöver ha tillgång till bil.

Rekrytering pågår löpande. Skicka in din ansökan till vaste.rolfsson@telia.com. Besök även adaptab.se för mer information om företaget.
Mer info
Kontaktperson Vaste Rolfsson
Telefon 0706284333
Email Mejla Vaste Rolfsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 jan 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adapt - den kompletta arbetsmiljöcoachen

Adapt är er samarbetspartner inom hela arbetsmiljöområdet, inklusive brand och säkerhet. Vi erbjuder även utbildningar som vi anpassar specifikt utefter er verksamhet.