Talent Consultant Manager på dotterbolag till TNG!

Talent Consultant Manager på dotterbolag till TNG!

Dotterbolaget till TNG, Ada Digital, letar efter dig som vill bygga upp vår nya konsult-affär inom digital transformation och IT!

Har du många idéer kring hur man kan förändra konsultbranschen inom IT? Härligt, det har vi med! Nu bygger Ada Digital upp affärsområdet Interim och du erbjuds en unik möjlighet att bli en nyckelspelare i denna satsning!

Vi erbjuder dig
  • Som nystartat dotterbolag till TNG blir du en del av en snabbrörlig och entreprenöriell miljö där du i allra högsta grad påverkar utvecklingen av Ada Digitals konsulterbjudande.
  • Möjligheten att kicka igång vår interimsaffär! Du får operativt ansvar att bygga affären från grunden där du med din potential har möjlighet att växa i takt med affärsområdet.
  • Ett agilt arbetssätt med fokus på teamwork och kontinuerliga förbättringar
  • En vardag full med spännande dialoger med människor som driver digitaliseringen framåt
  • Fokus på mångfald och jämställdhet i IT-branschen! Vi brinner för att öppna upp branschen för att lyckas möta morgondagens kompetensbehov
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Ada Digital erbjuder idag rekryteringslösningar inom området digital utveckling. När vi nu startar upp ett nytt affärsområde blir din roll initialt att i nära samarbete med ledningen ta fram vårt erbjudande inom interimslösningar. Du kommer bland annat vara involverad i benchmark, positionering, leveransprocess och prissättning. Du kommer snarast möjligt enligt vårt agila arbetssätt provtrycka erbjudandet mot marknaden och vara operativ i såväl försäljning som leverans. Ditt arbete inkluderar:
  • Bygga upp ett nätverk av konsulter inom digital utveckling och ledarskap
  • Genomföra kundmöten och förhandla priser mot kund och konsult
  • Säkerställa att vår interimsaffär tillför ett mervärde för kunden
  • Verka för att affärsområdet Interim går hand i hand med vår vision "med en modig och öppen syn på kompetens möjjliggöra hållbar utveckling i en digital värld".
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Som först in i teamet Interim kommer du ha nära samarbete med VD. Dessutom jobbar du nära vårt rekryteringsteam som består av 12 personer. Vi sitter med vårt systerbolag i anrika kontorslandskap i centrala Stockholm och delar många glädjeämnen med våra kollegor. Hos oss är det kort sträcka från idé till genomförande och en genomgående positiv energi.

Mer om dig

Ada Digital är inspirerade av Ada Lovelace - världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också! Du behöver inte vara matematiker men det är viktigt att har gedigen kunskap och erfarenhet inom IT-konsultförmedling. Det viktigaste är dock att du, liksom Ada, är orädd att testa nya vägar och motiverad nog att bygga upp något som ännu inte finns hos oss.

Så här får vi kontakt

Vi på Ada Digital strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sara Scheef
Telefon 0703 63 87 64
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 3 juli 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se