Rekryterare till Ada Digital Stockholm

Rekryterare till Ada Digital Stockholm

Är du en rekryterare som brinner för digital utveckling? Hos oss på Ada får du göra skillnad för våra kunder med varje dag!

Ada Digital är ett dotterbolag till TNG. Som rekryterare hos oss kommer du rekrytera morgondagens digitala specialister och ledare inom tech, data & analytics, digital commerce och IT security. Sedan starten 2018 utmanar vi dagligen oss själva, våra kunder och branschen att tänka nytt för att möta kompetensbristen inom tech. Och det har varit uppskattat - vi har många spännande kunder på väg in och behöver nu bli en till rekryterare.

Vi ser fram emot att höra om dina erfarenheter, tips och ideér. Varmt välkommen till Ada Digital!

Vi erbjuder dig

Som dotterbolag till TNG kan vi erbjuda fördelen att vara en del av en dynamisk start-up samtidigt som vi är en del av ett större sammanhang och en stabil koncern. Du kommer bland annat få:
  • Lära dig agil och datadriven rekrytering: ett snabbrörligt arbetssätt med fokus på teamwork och kontinuerliga förbättringar
  • Samarbeta med flera av Sveriges mest spännande varumärken där du utvecklas dagligen genom att rekrytera roller i digitaliseringens framkant
  • Delta i innovativa projekt för att möta kompetensbristen och öka jämställdhet och mångfald i IT-branschen
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Hos oss jobbar du med en agil rekryteringsmetod framtagen för att öka möjligheterna att lyckas komma i mål med rekryteringen på ett både effektivt och givande sätt för alla. Vi delar kandidatinsikter inom teamet och har ett transparent samarbete med våra kunder vilket möjliggör ett lösningsorienterat mindset och därmed bättre rekryteringsresultat.

Som Talent Business Partner hos oss kommer du:
  • Ansvara för dina rekryteringar och kunddialoger från ax till limpa.
  • Träffa CIOs, CTOs, HR eller digitala chefer hos kunder där du gör en analys av kundens rekryteringsbehov och presenterar Ada Digital
  • Ta fram offert och affärsupplägg
  • Hålla i uppstartsmöten med kund i syfte att ringa in kompetens och attraktionsprofil för den roll som ska rekryteras
  • Hålla intervjuer/kandidatmöten och presentera till kund
  • Engagera dig i diverse projekt som syftar till att förbättra och utveckla vårt arbetssätt
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett av våra tvärfunktionella team om 8 personer bestående av Scrum master, Talent Business Partner och Talent Agents, vars huvudsakliga uppgift är att optimera inflödet av kandidater. Vi jobbar idag både remote och på kontoret som vi delar med vårt moderbolag TNG i nyrenoverade lokaler bredvid Mall of Scandinavia och Solna Station. Hos oss är det kort sträcka från idé till genomförande och en genomgående positiv energi och du ges möjlighet att påverka!

Mer om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering inom IT och det digitala området. Du är affärsmässig och konsultativ i ditt förhållningssätt. Ada Digital är inspirerade av Ada Lovelace - världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också! Du behöver inte vara matematiker men det är viktigt att du är digital och orädd att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Eftersom du ofta kommer köra fast - det gör man när man rekryterar utmanande specialistroller - så är det av största vikt att du har en lösningsorienterad läggning och en positiv grundinställning.

Så här får vi kontakt

Vi på Ada Digital strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Johanna Hellman
Telefon 0734 34 64 82
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 8 dec 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, Data & Analytics, IT Security och Digital Commerce.