Senior säkerhetskonsult med driv till snabbt expanderande företag

Senior säkerhetskonsult med driv till snabbt expanderande företag

Actsec Executive Security Services söker nu nästa medarbetare som vill vara med när företaget går in i nästa fas. Actsec stöttar och hjälper samhällsviktiga kunder med bl.a. personsäkerhet, riskbedömningar och utbildningar.

Som senior säkerhetskonsult ska du ha förmågan att se nya möjligheter för kunden, lyssna in deras utmaningar och erbjuda dem lösningar. Som säkerhetskonsult förväntas du anta nya utmaningar och ha en vilja att utvecklas och ta till dig nya kompetenser. Vi förutsätter att du är driven, socialt kompetent och utåtriktad och stimuleras av att arbeta i grupp såväl som individuellt.

Formell kompetens och erfarenhet
  • Du har minst fyra års erfarenhet från civilt risk- eller säkerhetsarbete eller motsvarande verksamhet i statlig regi (exempelvis inom polisen, säkerhetspolisen eller försvarsmakten).
  • Du kan styrka din formella risk- och säkerhetskompetens genom relevanta utbildningar, kurser, certifieringar eller motsvarande.
Meriterande är
  • Specialisttjänster inom Försvarsmakten, Polismyndigheten eller Säkerhetspolisen.
  • Bakgrund som instruktör med en vana att skapa och hålla utbildningar.
  • Erfarenhet eller fallenhet av arbete med teknik.
  • Risk- och säkerhetskompetens från privat eller offentlig verksamhet.
  • Pedagogisk utbildning.
Personliga egenskaper

Du är en person som gillar att ta initiativ och agerar självständigt såväl som uppdragsbaserat. Du har lätt för att hitta och skapa arbetsuppgifter och är kvalitetsmedveten och affärsmässig. Som senior konsult skapar du goda relationer till kunder och kollegor samt har en vilja att bygga kontaktnätverk utanför organisationen.

Du är intresserad av och håller dig uppdaterad kring hur branschen utvecklas och har en strävan att alltid identifiera nya affärsmöjligheter samt förstår innebörden av kundnytta. Du är en ödmjuk person som kan tempoväxla och har en förmåga att arbeta med olika typer av människor. Resor, både inrikes och utrikes, förekommer i tjänsten, ibland med kort varsel.

Placeringsort: Stockholm

Frågor och ansökan

Vi ser fram emot din ansökan innehållandes personligt brev och CV. Ange även löneanspråk.

För frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Mats Bygdeman, Actsec, Tel 073-125 14 27
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Den 1 januari 2014 grundades Actsec. Utgångspunkten för Actsec var initialt att erbjuda högkvalitativa och mycket exklusiva säkerhetstjänster för privatpersoner och familjer med en högre hotbild, vilket än idag utgör en viktig del av vårt tjänsteutbud. I dag består vi av 10 seniora säkerhetsrådgivare med lokal närvaro i både Stockholm och Göteborg. Tillsammans med vårt breda nätverk av specialister erbjuder vi förutom vår egna kompetens också specialister inom exempelvis psykologi, akutsjukvård, IT-säkerhet och fysisk säkerhet.