Säljare med genuint intresse av att hjälpa människor!

Säljare med genuint intresse av att hjälpa människor!

Vill du ansvara för försäljningen på ett nytt spännande IT företag som vänder sig mot vårdbranschen? Vi erbjuder en teknologiplattform för vårdbolag för att lyfta de och hjälpa de arbeta smartare och erbjuda bättre vård. Vi är unika på marknaden med vårt helhetstänk och har fått väldigt bra feedback från våra existerande kunder och ledande aktörer inom branschen.Tjänsten

Som säljare kommer du ingå i ett flexibelt team på 5 personer, med grundare, designer, branschexperter och utvecklare. Från kontoret på Södermalm kommer du ansvara för nykundsbearbetning. Vår lösning vänder sig primärt till verksamhetschefer för mindre bolag inom vårdsektorn.

Du ansvarar självständigt för försäljningsprocessen och har till uppgift att aktivt och kreativt bearbeta nya kunder. Till din hjälp har du resten av teamet, och eftersom vi är en kundnära och snabb organisation så kommer du i säljprocessen kunna sätta kunders önskemål direkt in i vår utvecklingsplan med garantier till kunderna.

Du är drivande i planering och genomförande av kundrelaterade aktiviteter såsom events, träffar, PR- och marknadsföringsaktiviteter. Telefonen är ditt främsta arbetsredskap. Ett viktigt inslag för att lyckas i ditt arbete är den personliga kontakten som väger tungt i den här branschen, därför måste du också ha möjlighet att frekvent resa inom Sverige för kundmöten. Du kan själv styra vilka delar du bearbetar och många av kunderna finns inom ett par timmars väg från Centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare har du följande arbetsuppgifter:

  • Bearbeta och sälja in lösningar till nya kunder på den svenska marknaden
  • Ansvara för försäljningsprocessen; prospektering, kontakt med kunder, offerter, genomförande av events m.m.
  • Ansvara för egen säljbudget och nå uppsatta resultatkrav
  • Rapportering och administration

Kvalifikationer

För att passa i rollen som säljare ser vi att du har:

  • Minst gymnasieutbildning. Högre utbildning eller erfarenhet inom vårdbranschen är meriterande
  • Intresse av att arbeta lösningsorienterat med komplexa tjänster och produkter
  • Cirka 2-4 års erfarenhet av B2B-försäljning
  • Erfarenhet av B2B KAM och projektledning är meriterande
  • God kommunikativ förmåga
  • B-körkort

För att lyckas i rollen krävs att...

...du är en affärs- och resultatinriktad person som har förmågan att driva på dig själv samtidigt som du har en kreativ, konsultativ och analytisk säljstil. Du gillar relationer med människor och älskar att hitta lösningar på kundens problem, även om lösningen kanske är lite otraditionell. Du gillar att arbeta mot högt uppsatta mål, är lösningsorienterad, strukturerad och har en hög ambitionsnivå. Viktigt är också att du motiveras av att skapa en fantastisk produkt för dina kunder och bygga långsiktiga relationer. Vi erbjuder en marknadsmässig grundlön samt en rörlig lönemodell.

Är du redo att anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Jim Ågren
Telefon 0705656701
Email Mejla Jim Ågren
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juli (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget bedriver konsultverksamhet och utvecklar egna IT plattformar, driver för närvarande två, en inom lärande och en inom vårdbranschen. Det är till den senare som företaget nu söker säljare då man går in i en expansiv fas där det kommer satsas mycket på teknikutveckling och nykundsbearbetning. Om du vill jobba i en organisation med en spännande produkt och där du får mycket att säga till om och stor frihet, då är det här företaget för dig.