Teknisk säljare, Stockholm

Teknisk säljare, Stockholm

Vi expanderar och söker nu en

Teknisk säljare

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du kombinerar försäljning, teknik och marknadsföring i ett expansivt och väletablerat företag med marknadsledande produkter. Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i ett lönsamt företag där professionalism och arbetsglädje är vår vardag.

Distriktet omfattar framförallt Östergötland, Västerås, Dalarna och Uppsala. Lämplig bostadsort är Stockholm då vi har vårt säljkontor i Tyresö.

Din roll
Som säljare på Acticon arbetar du självständigt med hela försäljningsprocessen, dvs bokar dina möten ute hos våra kunder, hanterar offerter, tekniskt stöd och rådgivning, avslut samt uppföljning. Våra målgrupper är VVS-konsulter, installatörer och byggbolag.

Du kommer även att medverka på olika branschmässor och produktpresentationer inför olika kundgrupper.

Din profil
  • Du har tidigare erfarenhet från fältförsäljning med goda resultat.
  • Du har en teknisk förmåga och intresse.
  • Du är ansvarstagande med stark egen drivkraft och har en naturlig förmåga att skapa långsiktiga relationer med dina kunder.
  • Du har sinne för affärer och en stor social förmåga.
  • Du är strukturerad, noggrann och är förtroendeingivande i din roll.
Ansökan

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. I din ansökan får du gärna berätta varför du sökt tjänsten och varför du tror att denna tjänst är rätt för dig.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Välkommen med din ansökan!
Acticon AB utvecklar och säljer ventilationsprodukter för bostäder och storkök. Kunderna är installations-och byggföretag över hela landet. Med innovativa produkter, flera egna patent och professionell kundsupport har Acticon skapat en stark position på den svenska byggmarknaden. Huvudkontoret ligger i Jönköping och i Stockholm har vi ett säljkontor. Tillsammans är vi 15 engagerade medarbetare som omsätter 75 miljoner SEK. Acticon ägs av Herenco, en småländsk familjeägd koncern vars 1600 medarbetare omsätter totalt 3,5 miljarder SEK. Besök vår hemsida www.acticon.se för med information.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, account manager, fältsäljare, utesäljare, regionsäljare, distriktsäljare, teknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 6 okt (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!