Jobba deltid på ActiWay i Stockholm

Jobba deltid på ActiWay i Stockholm

Vi söker dig som vill jobba deltid, älskar att jobba med telefon och prata med nya människor till ActiWay i Stockholm. Sök nu!

Trivs du i en roll där du får jobba med prospektering och prata med nya människor? Gillar du att jobba strukturerat och driva på ditt egna arbete? Söker du dessutom ett flexibelt jobb på deltid? Perfekt! ActiWay söker dig som vill vara med och bidra till utvecklingen av deras kontaktnät genom att komplettera kontaktuppgifter i deras CRM-system. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna roll får du vara en del av ActiWay som är ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner. Du får en viktig roll för ActiWays framtida utveckling då du kommer att fokusera på att komplettera deras nätverk med kontaktuppgifter på intressanta kontaktpersoner. Här får du även möjligheten att självständigt driva detta projekt och utvecklas som person i en inspirerande miljö.

Dina framtida arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att:
  • kontakta företag, oftast offentliga, för att samla in kontaktuppgifter på intressanta kontaktpersoner
  • registrera detta i ActiWays CRM-system Lime
Du kommer att få en bra introduktion och underlag för att veta vilka företag du ska kontakta.

Rollen innebär också

Detta är ett uppdrag som är tänkt att starta så snart som möjligt och är beräknat att ta ca 60h som du tillsammans med ActiWay kommer att planera. Detta möjliggör det att arbetstiderna är flexibla. Tjänsten är placerad i mycket trevliga lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer.

Du kommer att arbeta ute hos ActiWay som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du gillar att prata med nya människor, trivs att ha telefonen som närmsta verktyg och är professionell i ditt bemötande. Du kan jobba effektivt och strukturerat då du själv kommer att driva detta projekt. Har du tidigare jobbar i ett CRM-system är det meriterande.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Amanda Karlsson
Telefon 073-153 61 74
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/