Acely söker Interimschef inom IT

Acely söker Interimschef inom IT

På Acely jobbar nyfikna och ambitiösa konsulter som tillsammans skapar framtidens digitala och hållbara produkter och tjänster. Ambitionsnivån och viljan att göra skillnad är hög, både hos våra kunder och samhället i stort. Därför vill vi arbeta med dig som vill vara med och utveckla våra relationer och affärer.

Vem är du som interimschef inom IT på Acely?
Allt vi gör bottnar i ett starkt personligt engagemang, där våra kunder och konsulter utgör kärnan. Därför fokuserar vi såklart mycket på vem du är, vad du gjort och vad du vill göra. Du trivs i rollen som nyckelperson och din entreprenörsanda är påtaglig när du ställs inför förändringsarbeten.

Genom dina tidigare uppdrag har du bland annat skaffat dig...
  • Erfarenhet av ledarskap, personalutveckling och organisationsutveckling
  • Förståelse för tekniken och verksamheten
  • Förmågan av att se sambanden och hur IT-verksamheten skapar värde
  • Kunskapen i att införa moderna och effektiva arbetssätt
Du har nog andra erfarenheter som du vill dela med dig av. Berätta gärna det för oss! Vi vill ge dig verktygen och förutsättningarna att förverkliga den utveckling du önskar. Du kommer att tillhöra en grupp människor som bryr sig om varandra och vi är intresserade att höra mer om vad ditt nästa steg i karriären är.

Varför Acely?
Vi har under åren - det senaste decenniet faktiskt - hjälpt våra kunder och konsulter att fortsätta utveckla framtidens teknologi tillsammans. Vi är ett framgångsrikt och engagerat konsultföretag specialiserade på roller inom IT. Vi arbetar med seniora konsulter, där kompetens, kvalitet och människa står i centrum.

Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och att vara konsult hos oss ska vara just det - roligt! Därför har vi naturligtvis gemensamma aktiviteter där vi samlas och får ta utbyte av varandras expertis. Vill du ta en dag och arbeta på vår soldränkta takterrass efter ett utmanande tennispass? Då gör vi det tillsammans på kontoret invid Östermalms IP och Tennisstadion.

Vill du bli en del av Acely?
Då tycker vi att du ska höra av dig, för hos oss tar du plats i en utvecklingsresa där du blir en viktig del i vårt vinnande lag! Vi vill gärna höra mer om hur du vill att din framtid ska utformas.

Kontakt:
Sofia Lundgren, sofia.lundgren@acely.se
Christoffer Sjöström, christoffer.sjostrom@acely.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (57 dagar kvar)