Security Project Manager

Security Project Manager

Access World Technic (AWT) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsföretag som arbetar med att leverera säkerhetssystem till världens största, mest attraktiva multinationella företag. AWT arbetar unikt och innovativt, med målet att ta över säkerhetsbranschen globalt. Nu söker vi tillsammans med AWT en Security Project Manager.

Arbetsuppgifter
Som projektledare hos AWT kommer du att fokusera på att projektleda säkerhetsinstallationer Sverige och Norden. AWT kommer oftast in i tidiga skeden i stora projekt, i rollen ligger ditt främsta ansvar i att leda och planera säkerhetsinstallationer för att säkerställa en lyckad projektleverans.
I rollen kommer du:
  • Synka processflöde med kunder och leverantörer
  • Planera materialinköp och sköta budgetering
  • Leda tekniker ute på projekt
  • Sköta tidsplanering och uppföljning
  • Hantera och sköta tillkommande och avgående arbeten under projektens gång
Dina uppgifter kommer delvis att utföras på byggarbetsplatser för att hålla dig uppdaterad under projektens gång samt delta i diskussioner och problemlösning i samband med installationsarbetet. Med anledning av detta behöver du ha erfarenhet av byggprojekt och installationsprojekt sedan tidigare.

Vi söker dig som:
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet som projektledare
  • Har varit ute på byggarbetsplatser och är bekant med byggflödet
  • Inte har tummen mitt i handen
  • Har B körkort och kan arbeta på flexibel ort
  • Har kunskaper inom svenska och engelska
Har du tidigare erfarenhet från säkerhetsinstallationer ser vi det som starkt meriterande. Du behöver även kunna hantera Office-paketet och vara snabblärd nog för att ta dig ann och hantera nya utmaningar och system som implementeras.
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AWT. För att passa in hos AWT är det viktigt att du tycker att det är spännande att vara med på en global tillväxtsresa. Du finner det intressant att få jobba med projekt runt om i Europa men även resterande världen så som Australien, Asien och USA.
Du är en samarbetsvillig person som är duktig på att kommunicera. Du är flexibel i ditt arbete, behöver något ske noggrant eller snabbt och effektivt vet du hur du på bästa sätt tacklar dina uppgifter. Framför allt är du en prestigelös lagspelare.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Projektledare. Professionals Nord sköter hela rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd direkt hos Access World Technic.
Här erbjuds du en unik möjlighet hos ett av Sveriges mest attraktiva säkerhetsföretag. Vi kan garantera att du kommer få jobba på världens absolut härligaste bolag, och inte bara i Sverige utan med kundernas alla kontor och fabriker runt om i världen. AWT är fortfarande relativt litet sett till personal och du kommer därför in i bästa möjliga tid för att få växa tillsammans med företaget. Du kommer att få full utbildning i företagets arbetsprocesser och produkter för att lyckas i din roll!

Start: Omgående men med hänsyn till uppsägningar eller annat
Omfattning: Heltid
Urval: Löpande

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!