Security Drafter

Security Drafter

Access World Technic (AWT) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsföretag som arbetar med att leverera säkerhetssystem till världens största, mest attraktiva multinationella företag. AWT arbetar unikt och innovativt, med målet att ta över säkerhetsbranschen globalt. Nu söker vi tillsammans med AWT en Security Drafter.

Arbetsuppgifter

Som Security Drafter hos AWT kommer du att konstruera ritningarna för kundernas nya installationsprojekt. Du kommer att utföra ritningarna i AutoCAD LT (2D). Du kommer att arbeta med varierande storlekar på projekten, allt från mindre kontor som tar några dagar att rita, till större industriella projekt som tar flera månader.

I rollen sitter du med flera projekt som befinner sig i olika tidslinjer, samtidigt som du sköter dokumentation både i Word och Excel. Du sitter med i möten med projektteamet och med kunder för att se till att ritningar och tillhörande dokument stämmer.
Som Security Drafter arbetar du i AWTs Professional Service Team. Teamet är ett ungt, innovativt gäng med extra hög kompetens som jobbar tillsammans i högt tempo med exceptionell kvalité på allt material som levereras. Ett delat intresse och uppskattning för gaming, brädspel, långa AW:s och AWT som arbetsgivare är både unikt och genomgående för samtliga teammedlemmar! Professional Service Teamet har kunder runt om i världen med extra hög fokus på utomordentlig leverans, detta kan resultera i korta deadlines och arbetstider som varierar i enlighet med dessa!

Vi söker dig som:
  • YH- eller högskoleutbildning inom relevant tekniskt område
  • Har ett stort intresse och kunskap för IT och Datorer
  • Kan prata svenska och engelska flytande
Du behöver även kunna hantera Office-paketet. Har du kunskaper i AutoCAD ser vi det meriterande, har du det inte så krävs det att du är snabblärd nog för att ta dig an utmaningen!
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AWT. För att passa in hos AWT är det viktigt att du tycker att det är spännande att vara med på en global tillväxtsresa. Du finner det intressant att få jobba med projekt runt om i Europa men även resterande världen så som Australien, Asien och USA.
Du är en samarbetsvillig person som är duktig på att kommunicera. Du är flexibel i ditt arbete, behöver något ske noggrant eller snabbt och effektivt vet du hur du på bästa sätt tacklar dina uppgifter. Framför allt är du en prestigelös lagspelare.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Security Drafter. Professionals Nord sköter hela rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd direkt hos Access World Technic.
Här erbjuds du en unik möjlighet hos ett av Sveriges mest attraktiva säkerhetsföretag. Vi kan garantera att du kommer få jobba på världens absolut härligaste bolag, och inte bara i Sverige utan med kundernas alla kontor och fabriker runt om i världen. AWT är fortfarande relativt litet sett till personal och du kommer därför in i bästa möjliga tid för att få växa tillsammans med företaget. Du kommer att få full utbildning i företagets arbetsprocesser och produkter för att lyckas i din roll

Start: Omgående men med hänsyn till uppsägningar eller annat
Omfattning: Heltid
Urval: Löpande
Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!