Vill du arbeta på octapharma med livräddande läkemedel som gör skillnad för tusentals människor?...

Vill du arbeta på octapharma med livräddande läkemedel som gör skillnad för tusentals människor?...

Academy är Sveriges första skola som erbjuder intensivutbildningar baserade på utbildningsformen Accelerated Learning. Sedan starten har vi examinerat över 400 konsulter och nu lanserar vi vår första utbildning inom Health Science där du på 12 veckor har möjlighet att utbilda dig till Processtekniker. Efter utbildningen fortsätter en karriär som tillsvidareanställd på Academic Work hos Octapharma som är en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. Octapharma jobbar ständigt för att förbättra patienternas livssituation genom att producera livräddande läkemedel och som Processtekniker får du vara med på resan som gör skillnad för tusentals människor!

Information om uppdraget

"Octapharma är en arbetsplats där man känner av en varm atmosfär och där man som medarbetare får utvecklas, utmanas samt får bidra med ett meningsfullt arbete"

Så beskriver Nicole som är labbingenjör hur det är att arbeta på Octapharma.

Det skräddarsydda utbildningsprogrammet som tagits fram tillsammans med Octapharma ger dig en bra grund för att sedan fortsätta din resa mot att bli en fullärd Processtekniker. Efter de 12 veckorna kommer du fortsätta vidareutbildas internt på Octapharma.

Som Processtekniker arbetar du operativt med produktionen för proteinläkemedel, vilket bland annat innebär att bevaka processer och att vidta åtgärder vid avvikelser. Du kommer att göra provtagningar och analys av prover samt små- och storskaliga cellodlingar samt ansvara för att styrande dokument efterlevs och att arbetsuppgifter utförs i enlighet med dessa. Som Processtekniker behöver du vara noggrann, ansvarstagande och tycka om att arbeta nära dina kollegor.

Utbildningen kommer bland annat att innefatta:
 • GMP (god tillverkningssed)
 • Hygien - renrumsteknik och aseptik
 • Kemi
 • Cellbiologi
Vi söker dig som

Vi söker dig som vill göra skillnad för människan och är nyfiken på läkemedelsbranschen. Du är noggrann, ansvarstagande, lugn och tycker om att arbeta i grupp. Vi söker kandidater som är motiverade och ambitiösa samt har förmågan att snabbt ta till sig kunskap. Du bör vara redo att under en intensiv 12 veckorsperiod utbildas i ditt nya yrke men utöver det har vi inga krav på tidigare erfarenhet eller utbildning, Academy är öppen för alla över 18 år att söka. Utbildningen bedrivs på svenska med en del material på engelska, det är därför ett krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift för att kunna bli antagen.

Efter utbildningen kommer du att arbeta via Academic Work som processtekniker hos Octapharma. Arbetet innebär skiftgång mellan kl:06.30-23 och du måste kunna jobba vissa helger och röda dagar. Octapharma har sina lokaler centralt på Kungsholmen och vi vill att du funderar på hur du skulle ta dig till jobbet dessa tider. När du efter utbildningen börjar arbeta på Octapharma kommer du att jobba i en steril miljö där det ställs stora krav på hygien. Detta innebär att du inte kan ha smink, smycken, nagellack, löshår, synliga piercings mm när du är i produktionen.

Vår rekryteringsprocess fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att kunna tillgodogöra dig utbildningen på 12 veckor, gör testen här.

Information om utbildningen

Intensivutbildningen som Processtekniker startar den 17 september. Det kommer bli tolv intensiva veckor men tillsammans med andra ambitiösa blivande konsulter och med stöd från kompetenta lärare varje dag skapar vi riktigt bra förutsättningar för en brant utvecklingskurva.

På Academy utbildar vi enligt pedagogiken Accelerated Learning som baseras på aktuell hjärnforskning och innebär praktiskt lärande med högt tempo, samarbeten i team och ständig feedbackdialog. Programmets aktiviteter är engagerande och motiverande och utbildningen är utformad med nära koppling till yrkesrollen som Processtekniker.
Välkommen in på Academy för att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy.

Praktisk information
 • Utbildningsperiod: 17 september-7 december
 • Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl:9-17. När du gått klart utbildningen och börjar arbeta som Processtekniker kommer du arbeta skift mellan 06.30-23.00 under vardagar samt vissa helger och röda dagar.
 • Utbildningsort: Academy Campus i Kista, Stockholm
 • Arbetsort efter avslutad utbildning på Academy: Octapharmas lokaler på Lars Forsells gata 23 centralt på Kungsholmen
 • Sök till Academy genom att klicka på Ansök här på annan site och klicka sedan på testet överst på landningssidan. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att fyllas innan deadline.
 • Har du specifika frågor kring Academy besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort och klarat de inledande testerna.
 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
VAD ÄR ACADEMY?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!
Academy få en känsla för utbildningen här!
Mer info
Kontaktperson Academic Work
Email Mejla Academic Work
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)