Är du nyfiken på rollen som IT-konsult?

Är du nyfiken på rollen som IT-konsult?

Vill du isåfall jobba med utveckling på ett bolag med stark sammanhållning och stora framtidsambitioner? Då är ConstructIT arbetsplatsen för dig! De satsar stenhårt på sina konsulter, inte bara med aktiviteter och teambuilding utan även i utbildningar och certifieringar. Välkommen med din ansökan idag!

Information om uppdraget

ConstructIT startade sin verksamhet för att de träffade kunder som efterfrågade vissa lösningar de inte kunde få hjälp med på annat håll. De såg då möjligheten att erbjuda detta på sitt eget sätt och för att lyckas med detta behövde de rätt människor. Detta ledde till Construct IT som det är idag! De är experter på utveckling av webbplatser och webbapplikationer för företag.

Ge dig gärna på och försök lösa deras programmeringskluring och skicka med din lösning i det personliga brevet!

Take a positive integer as input, and output:

"Fizz" if the number is divisible by three,

"Buzz" if the number is divisible by five,

"FizzBuzz" if the number is divisible by three and five

otherwise, just the number (as a string)

//find errors on solution and
//find the typescript compile errors
export function fizzBuzz(input) {
const output: string = `${input / 3 === 0 ? "Fizz" : ""}`; output += `${input / 5 === 0 ? "Buzz" : ""}` output.length > 0 ? output : input.toString(10);
}

Arbetsuppgifter

Nu söker Academic Work en IT-konsult inom utveckling till Construct IT:s nya team. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Construct IT

Konsultrollen på Construct IT innebär att agera expert gentemot kund och utveckla olika webblösningar i deras projekt. Du kommer stötta och supporta kunderna i olika val baserat på dina kunskaper och vad du tror fungerar. Det som framför allt utmärker konsultrollen är den personliga utvecklingen. Du kommer att utveckla din kommunikativa förmåga och din konsultmässighet både på ett professionellt och personligt plan.

Du får vidare möjligheten att jobba med frontend, backend, fullstack, webbplatser, konverteringar, integrationer, ja de områden som du känner stimulerar dig och får dig att bli en bättre utvecklare.

Den här tjänsten passar dig som antingen söker din nästa riktiga utmaning eller kanske inte är riktigt nöjd där du är idag. Kollegorna är viktigt för dig och på ConstructIT blir du en del av ett gäng ambitiösa och drivna personer. som vill leverera bästa möjliga med en riktigt bra service. För Construct IT är det viktigt att man har kul på tillsammans på jobbet, då levererar man bättre och får ännu nöjdare kunder.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
  • Har arbetslivserfarenhet av C#/.NET i backend och Javascript i frontend
  • Har mycket god förståelse för det svenska och engelska språket i tal och skrift då du kommer jobba direkt mot kunder
Vidare ser de gärna att du arbetat med ramverk, förslagsvis React, Angular eller Node.JS. Du har kommit i kontakt med SQL antingen från tjänst eller i studier, känner till ORM, och har du pysslat med GIT blir vi väldigt imponerade!

Listan för meriterande tekniska kunskaper kan göras lång för vi tror att du kommer ha användning av det mesta i rollen hos ConstructIT. Därför lägger vi betydligt större vikt på de personliga egenskaperna!

Som person är du en serviceinriktad teamplayer. Du gillar att ha kontakt med människor, hitta på bra lösningar och göra kunden nöjd med ett proffsigt bemötande. Det är konsultmässighet för Construct IT! Du gillar när det dyker upp problem för då får du möjligheten att grotta ner dig och hitta en ny, effektiv lösning på det. Konsultrollen innebär att dina dagar och uppdrag kommer se olika ut. Därför motiveras du av att arbeta i en flexibel miljö och feedback är någonting som du ser som ett komplement att utvecklas med.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Rådmansgatan, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sök tjänsten och var med på resan med Construct IT