Workplace-konsulter till Advania!

Workplace-konsulter till Advania!

Har du några års erfarenhet av en roll inom Servicedesk/IT-support och känner att det är dags för dig att ta nästa steg i karriären? Nu finns möjligheten för dig att bli en del av Advanias tillväxtresa. Du erbjuds i den här rollen att bli en del av ett team med en härlig och öppen kultur inom området Workplace hos vår kund. Låter detta spännande? Sök idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Nu söker vi Workplace-konsulter som vill ta nästa steg i sin karriär och utvecklas ytterligare i ett härligt team i ett växande bolag. Som Workplace-konsult kommer du primärt att arbeta med Advanias Digital arbetsplats där det är användaren som är i fokus och den digitala arbetsplatsen byggs upp och tjänsterna anpassas till användaren och kundens verksamhet. Målet är att kunna erbjuda användaren en digital arbetsplats oavsett vilken enhet som används och försöker därför hantera PC datorer, Mac, mobila enheter eller virtuella skrivbord på samma sätt.

Du erbjuds
 • En familjär och trevlig företagskultur med stor laganda
 • Arbete på ett företag med stort fokus på att ständigt utveckla sina kunder, erbjudanden och dem själva
 • Bli en del av ett företag som tar ansvar för att uppnå ett mer hållbart samhälle
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba i ett av leveransteamen hos Advania som ansvarar för ca 15-20 kunder. Inom gruppen så kommer du ha flera kollegor med olika kompetenser och roller som krävs för att förvalta och utveckla kunderna. Advanias Servicedesk tar hand om majoriteten av supportärendena som kommer in. I din roll kommer du att ta dig an de ärenden som går vidare från servicedesken och lösa incidenter, problem, beställningar och utvecklingsprojekt. Dina övergripande arbestuppgifter är:
 • Managering och hantering av klienter och dess operativsystem, säkerhet och applikationer med hjälp av Microsoft Endpoint Manager
 • Ansvara tillsammans med ditt team för leveransen av Workplace mot kunderna
 • Lära känna kunden och utföra högklassig support samt vara med och utveckla kunderna
Vi söker dig som
 • Har några års erfarenhet från en roll inom servicedesk/IT-support, där du fått erfarenhet av arbete med klientmanagering med SCCM/Intune (MEM) och vill ta nästa kliv i din karriär
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används inom organisationen dagligen
Vi ser det som meriterande om du:

* Har erfarenhet av arbete med MAC, Chrome OS och/eller mobila enheter som iOS/Android, samt Microsoft säkerhet

Som person är du en teamplayer och trivs med att samarbeta med andra. Vidare är du prestigelös och vågar ta egna initativ till att testa dig fram/fråga kring hur du ska lösa en uppgift. Du är även en kommunikativ och driven person med stort intresse för support och vill ha en nöjd kund.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Övrig information
 • Start: Efter överenskommelse, gärna i september
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Liljeholmen, Stockholm. Finns möjlighet till att jobba på distans ca 50%.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Advania gör det enkelt att växa med IT och erbjuder kundunika IT-lösningar med mätbara resultat till företag, offentlig verksamhet och myndigheter i hela Sverige. Advania Sverige är en del av Advaniakoncernen som också finns i Norge, Island, Finland, Danmark och UK.

Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder Advania noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service.