Windows Applikationstekniker till SLL IT!

Windows Applikationstekniker till SLL IT!

Vill du arbeta med IT för framtidens sjukvård där din insats har stor betydelse för många? Arbetar du inom IT idag och är sugen på att gå vidare mot nya utmaningar? Är du en person med nyfikenhet, starkt personligt driv och förmåga att leverera? Har du dessutom en bakgrund inom server- och applikationsdrift? Då kanske du är den driftspecialist som vi söker!

Information om uppdraget

SLLIT är en arbetsplats med trevliga arbetskamrater i en miljö där den senaste tekniken står i fokus och där resultatet av vårat arbete är en välmående sjukvård i Stockholm. Vår kultur kännetecknas av våra värdeord: kompetens, öppenhet, pålitlighet, affärsmässighet och samarbete. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete och tillämpar ett processorienterat arbetssätt där du självklart är med och påverkar och bidrar.

Du kommer att ingå i ett team på fem personer som ger dig en introduktion in i din nya roll. Det är ett sammansvetsat team med en stark gemenskap som ser fram emot att välkomna en ny kollega. Du kommer att arbeta primärt med organisationens journalsystem.

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på heltid med en arbetstid på 39,5 h i veckan. Initialt stäcker sig uppdraget 6 månader framöver men med goda möjligheter att bli förlängd/överrekryterad på uppdraget och utvecklas internt inom organisationen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker inom Infrastruktur och Applikationsdrift arbetar du med daglig drift och proaktivt underhåll vilket bla innebär
 • Incident-, change-, problem- och ärendehantering
 • Installation och uppgradering av applikationer, system och servrar
 • Backup och restore
 • Övervakning
 • Felsökning
 • Konfigurering
 • Planering
 • Dokumentation
 • Projektarbete
Tjänsten passar dig som är driven och gärna delar med dig av dina kunskaper till andra. Internt arbetar de kontinuerligt med att förbättra sina arbetsprocesser och du kommer vara en del av organisationens utvecklingsresa!

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom IT samt ett par års arbetslivserfarenhet inom applikationsdrift. Man måste kunna behärska både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Vi söker även dig som har
 • Dokumenterad erfarenhet av databasdrift och jour-arbete i en virtuell applikationsmiljö.
 • Dokumenterad erfarenhet av drift av MS Windows server 2008 R2 och nyare. IIS, felsökning och optimering.
 • Kunskap inom Powershell, T-SQL och certifikat-hantering
Dina personliga egenskaper präglas av ditt genuina intresse för teknik och service. Som person är du lösningsorienterad och målmedveten, för att lösa de utmaningar du kommer stöta på i vardagen. Trots högt tempo och varierade arbetsuppgifter behåller du hög kvalitet på ditt arbete och har alltid ett strukturerat arbetssätt.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: Heltid, motsvarande 39,5 timmar i veckan. Jourberedskap och planerad övertid (servicefönster) förekommer.
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karkarriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SLL IT kombinerar IT-kompetens med kunskaper om hur vården fungerar. De levererar verksamhetsstödjande IT-lösningar till Stockholms läns landsting. Bland deras kunder finns akutsjukhus, vårdmottagningar och privata vårdgivare i Stockholms län. De har 350 medarbetare och sitter i ljusa lokaler på Norra Stationsgatan i Stockholm. SLL IT är en del av Landstingsstyrelsens förvaltning (LSF) som leder, styr och samordnar verksamheten i landstinget så att de mål fullmäktige beslutar om uppnås. LSF ingår i Stockholms läns landsting (SLL) som är en av de största ekonomiska aktörerna i Sverige med drygt 43 000 egna anställda och tusentals fler hos olika leverantörer. SLLs främsta uppgift är att se till att länets invånare har tillgång till en bra och väl fungerande hälso- och sjukvård och kollektivtrafik.