Webbutvecklare till Enestedt & Co

Webbutvecklare till Enestedt & Co

Om du vill ha varierande arbetsdagar med fokus på webbutveckling så är denna tjänst för dig. Här blir du en viktig kugge i ett litet men framgångsrikt företag där kvaliteten och kundnöjdheten sätts i fokus. Här får du använda dina kunskaper inom webbutveckling och bredda dig inom det digitala.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Webbutvecklare till Enestedt & Co. Du kommer samarbeta med drivna kollegor, inklusive VD som du rapporterar till, som tillsammans arbetar i kundprojekt inom reklam, kommunikation och produktion.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Enestedt & Co.

Arbetsuppgifter

Som Webbutvecklare kommer du arbeta med att både utveckla nya hemsidor till kunder samt supporta befintliga kunder. Du kommer att bygga hemsidor och stötta kunder i sin digitala marknadsföring, men tjänsten kan även innebära grafiska moment beroende på kundens behov. Efter avslutat arbete kan det även dyka upp supportärenden som du hjälper till med, exempelvis att gå in och göra en korrigering på en hemsida.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med webbutveckling i Wordpress
 • Arbeta med AdWords och Google Analytics
 • Stötta i övriga administrativa uppgifter för att få projekten att gå i mål samt för företetagets dagliga verksamhet
Tjänsten passar dig som ser dig själv arbeta på ett mindre bolag där du får möjlighet att ta egna initiativ och styra dina arbetsuppgifter mot dina intresseområden.

Vi söker dig som
 • Har kunskaper i inom webbutveckling, HTML, CSS
 • Har kunskaper i PHP
 • Har goda kunskaper i svenska
Det är meriterande om du
 • Har kunskaper i Wordpress
 • Har kunskaper i Javascript
 • Har erfarenhet av WooCommerce
 • Har kännedom av Digital Ocean (C) för att kunna felsöka om en sajt går ned
I denna rekrytering lägger vi stor fokus på din personlighet. Som person är du självgående då du i mångt och mycket kommer driva ditt eget arbete framåt. Vidare har du en nyfikenhet att hela tiden vilja lära dig nytt och har ett professionellt angreppssätt gentemot ditt arbete och dina kunder. Du är noggrann och drar dig inte för att kvalitetssäkra ditt arbete och ser till att hålla högsta servicegrad mot dina kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning
 • Placering: Kungsholmen, Sankt Eriksgatan 60
 • Kontaktuppgifter: martina.obiols@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Enestedts & Co önskar att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work{target="_blank"} under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Enestedt & Co hjälper sina kunder uppfylla sina mål genom effektiv och innovativ marknadsföring. Oavsett om de mäter framgång i stärkt varumärke, besökare, klickar, leads, konvertering eller försäljning. Från strategi till produktion så finns de alltid till hands för enstaka projekt eller längre samarbeten. Det ska vara enkelt att jobba med dem. Och kul.