Webbutvecklare på deltid till Tegel & Hatt i Stockholm

Webbutvecklare på deltid till Tegel & Hatt i Stockholm

Är du i slutet av din utbildning och har ett stort intresse av webbutveckling och webbdesign? Vill du arbeta deltid i en varm och trevlig miljö med fantastiska möjligheter på Södermalm? Vill du ha en roll med mycket ansvar där du själv får vara med och påverka? Sedär, vilken tur! Då har Tegel & Hatt rätt roll för dig!

Information om uppdraget

Tegel & Hatt är en ung designbyrå med lång historia. De startade den 1 november 2015 med den gemensamma viljan att skapa nytt och tänka fritt, med lång erfarenhet och gedigen kunskap som språngbräda. Tegel & Hatt har fyra medarbetare som utgår ifrån kontoret som är beläget vid slussen på Södermalm i en fin sekelskifteslägenhet. Kulturen på bolaget genomsyras av en öppen, ödmjuk och vänlig stämning. Tegel & Hatt har sex timmars arbetsdag mellan måndag till fredag. För att bli ännu bättre på att hjälpa deras kunder med deras hemsidor vill nu Tegel & Hatt förstärka sitt team med en webbutvecklare på deltid, cirka 10-15 timmar i veckan. Du kommer få ett stort ansvar och vara bolagets expertis i att utveckla och designa hemsidor utefter de tankar och idéer som Tegel & Hatt skissat fram. På så vis kommer du göra detta i samarbete med de övriga kollegorna, men det är du som besitter kunskaper inom webbutveckling. För rätt person kan det finnas möjlighet för fortsatt arbete på heltid efter avklarade studier.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tegel & Hatt. Uppdraget kommer att vara på deltid och kommer initialt sträcka sig fram till sommaren. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, alternativt anställd på heltid, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare kommer du arbeta med att skapa, anpassa och designa webbsidor åt Tegel & Hatts kunder och eventuellt även deras egen hemsida.

Du kommer till exempel att:
 • Genom kommunikation & samarbete med övriga medarbetare på Tegel & Hatt sätta dig in i hur de vill att hemsidan ska se ut och fungera. Detta genom exempelvis befintliga skisser & idéer från medarbetarna
 • Utveckla hemsidor i Wordpress eller liknande (du väljer ramverk som passar behov)
 • Tänka kreativt för att förbättra produkten genom egna förbättringsförslag
Tjänsten passar dig som vill ha stor frihet under ansvar och självständigt har förmågan att driva processer framåt

Vi söker dig som
 • Är studerande på minst 50% på eftergymnasial utbildning, alternativt ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
 • Har mycket stor kunskap i Wordpress, Squarespace eller liknande
 • Har ett starkt intresse av Webbdesign
 • Talar och skriver både på svenska och engelska, då båda språken kommer användas i arbetet
Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet av att bygga hemsidor
 • Har kunskaper inom PHP och MySQL
Vi kommer i denna process lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som person är kreativ och gillar att komma med nya idéer och tankar. Du driver ditt egna arbete framåt och kan arbeta självständigt utan tydliga ramverk och riktlinjer. Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir gjorda inom rimlig tid och har lätt att samarbeta med andra personer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 10-15 timmar i veckan
 • Placering: Södermalm, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xxx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tegel & Hatt