Webbutvecklare med kunskap inom PHP och Python!

Webbutvecklare med kunskap inom PHP och Python!

Vår kund växer och ser fram emot att välkomna fler utvecklare till teamet. Är du intresserad av att arbeta inom en organisation med goda utvecklingsmöjligheter och i en flexibel roll? Då är det här rätt tjänst för dig! Vi söker en webbutvecklare som kommer att ingå i ett team där ni fokuserar på företagets interna system.

Information om uppdraget

Rollen innebär förvaltning, underhåll och utveckling av interna system. Avdelningen består av ca 40 medarbetare och i ditt team är ni totalt 5 personer. Ni hjälper varandra, delar kunskap, supportar varandra och arbetar gemensamt mot att effektivisera och utveckla företagets interna system.

Du kommer att erbjudas en gedigen introduktion där du dels blir informerad om organisationens mål och visioner, samt får följa med kollegor i deras dagliga arbete innan du tar dig an egna projekt.

Du erbjuds
  • Arbete helt remote
  • Möjlighet att lära av seniora kollegor samt dela med dig av din kunskap och erfarenhet till teamet.
  • Möjlighet att utvecklas processer och komma med input kring förbättringsmöjligheter.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande](Heltid: https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult)

Arbetsuppgifter

Du kommer att underhålla, förvalta och utveckla företagets interna system. Du kommer ha breda kontaktytor med interna användare och supportera i ärenden kopplat till systemen, men främst fokusera på utveckling.

Vi söker dig som

Som har erfarenhet av systemförvaltning och utveckling samt kunskap inom följande programmeringsspråk:

Php
Java
Javascript
Python

Du kommunicerar även obehindrat på svenska i tal och skrift.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund grundades 2004. Sedan 2012 är de en del av Telenor-koncernen. De är en snabbfotad och flexibel operatör. De är ca 70st anställda och har kontor i Solna, Göteborg och Malmö.